December 8, 2015

FROM 2009 TO 2015


Here we have some pics with Silver Bar Finland. Can't believe that I have had the honor of being their model for 6 years! That is crazy! And I just love their jewelry, it's so pretty and timeless, goes with everything. The firts four photos are from 2009, when I was 19. So young and pretty, haha!
The second and the third are from last year, the one with lighter hair was taken in september, a day before we went to Asia for a month. I loved that hair! The colour was perfect.
The next one was in december. There again my hair looks kinda red, eventhough it is really black. The last one is from this year and it is not "official" picture, but I like it a lot :-)
hope we get a change to take some more nice picture this year.

 //Tässä muutamia kuvia Silver Bar Finlandin kanssa. On vaikea uskoa, että olen saanut olla heidän mallinsa jo 6 vuotta! Ihan hullua! Pidän myös todella heidän koruistaan, niin nättejä ja ajattomia, menevät kaiken kanssa.
 Ensimmäiset kuvat ovat vuodelta 2009, kun olin 19-vuotias. Niin nuori ja nätti, haha! Kaksi seuraavaa kuvasarjaa ovat viime vuodelta, ensimmäinen, jossa minulla on vaaleammat hiukset, on otettu syyskuussa, päivä ennen kuin lähdimme kuukauden Aasian reissulle. Rakastin tuota hiusväriä! Se oli ihan täydellinen.
 Seuraava on otettu joulukuussa. Siinäkin hiukseni näyttävät punaisilta, mutta todellisuudessa ne olivat mustat. Viimeinen on tältä vuodelta. Se ei ole "virallinen" korukuva, mutta pidän siitä kovasti. Toivottavasti ehdimme vielä tänä vuonna ottamaan lisää upeita kuvia :-)

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)