December 26, 2015

MY CHRISTMASI had the best Christmas ever! We went our sisters place (which used to be my dads summer place) and on 24th mom and her boyfriend visited and the next day dad and his wife came. It was nice to spent time with my siblings, like just us "kids". They were so shocked when I told them the story about the time when Mikko Kouki (Finnish actor) came to my place. It was kinda funny, because I chased him away from my apartment after he said something about his wife. I was yelling at him like "What the hell! You are married! Don´t you love your wife at all??" haha! Of course nothing was ever going to happen on my behalf, I just thought it was for a gag to bring him home. 
But anyhow. Great time what I had with my sister and brother and I ate so much food, I don´t think I´m ever able eat, haha! Only bad thing is that my tooth is really infected, so it´s painful as hell! 

//Paras joulu ikinä! Menimme sisareni luo kylään (hänen asuntonsa oli ennen isän kesämökki) ja 24. päivä äitimme ja hänen poikaystävänsä tulivat käymään ja seuraavana päivänä oli isämme ja hänen vaimonsa vuoro. Oli myös todella mukava olla sisarusten kanssa keskenään, niinkuin vain me "lapset". He olivat ihan järkyttyneitä, kun kerroin siitä kun Mikko Kouki oli kerran tullut luokseni käymään. Se oli tavallaan hassu tarina, koska ajoin hänet lopulta pois asunnostani, kun hän sanoi jotain vaimostaan. Huusin hänelle "Mitä helvettiä! Olet naimisissa! Etkä yhtään rakasta vaimoasi??" haha! Tietenkään ilmankaan sitä mitään ei olisi tapahtunut, ainakaan minun osaltani, ajattelin vaan sen olevan hauska läppä ottaa hänet kotiin.
Mutta kuitenkin. Mulla oli ihan mahtavat pari päivää siskon ja veljen kanssa ja söin ihan sairaasti ruokaa. En tiedä pystynkö enää ikinä syömään, haha! Yksi kurja juttu kuitenkin, viisaudenhampaani on todella tulehtunut ja se sattuu helvetisti! 

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)