December 17, 2015

SIMPLE SUMMER LOOK

Yeaaaaaah... Still can´t take any new pictures. I have nobody here in Helsinki to help me during the day (well, I mean when the Sun is shining) and my boyfriend isn´t really very good at that, haha! Plus he gets out of work so late, so there is no light what so ever, so that is how it goes I guess. Hopefully Liine can help me next week with this. 
But whatever, this is how I dress up in summer. Well not everyday of course. Very simple, yet great looking. You really can´t go wrong with a white t-shirt/top, jeans and a leather jacket. And I don´t know if you can see those earrings I´m wearing? A small birdcage. So cute! 

//Jooooooo... Vieläkään en saa otettua uusia kuvia. Mulla ei ole täällä Helsingissä ketään, joka voisi auttaa mua päivisin (eli silloin kun se aurinko paistaa) ja poikaystäväni ei ole kovin hyvä tuossa, haha! Plus hän pääsee niin myöhään töistä, että kaikki valo on joka tapauksessa jo mennyt, näin se vaan vissiin menee. Toivottavasti saan liineltä apua ensi viikolla.
Mutta ihan sama, näin pukeuden kesällä. Tai en nyt joka päivä tietenkään. Hyvin yksinkertaista, mutta silti hyvän näköistä. Valkoisen t-paidan/topin, farkkujen ja nahkatakin kanssa ei oikein voi mennä pieleen. En tiedä näyttekö mun korvakoruja? Pienen pieni lintuhäkki. Niin söpöt!

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)