January 7, 2016

BLUE ROSE
Jacket from Zara// Pants from Vero Moda// Shoes from Marc O´Polo// Belt from accessories// Bag from Calvin Klein// Scarf from Hong Kong (the city, not the store, haha!)

So this is what I wore yesterday when we went shopping. I just realized few days back, that it looks cool when you put your belt over your scarf, makes it look more sophisticated and better that way :-) Also, it´s much warmer this way, because the wind can´t go under it so much, I mean it stays still. I have no idea if you understood that, but anyways, like it this way :-)
I should have had a hat or something, my ears were red and they were hurting because it was so cold. But I just thought that we are going to be inside all day, so it doesn´t matter. WRONG! It was pure hell when we were waiting for the buss for 5 minutes. And today it´t even colder. But the silver lining is that just two more months and it will start to get better!

//Tälläistä oli eilen päällä, kun menimme keskustaan shoppailemaan. Tajusin vasta muutama päivä sitten, että näyttää hyvältä kun pistää vyön myös kaulahuivin yli, se tekee lookista jotenkin hienostuneemman ja harkitumman :-) Ja se on se myös paljon lämpimämpi kun tuuli ei pääse niin hyvin sinne alle, tarkoitan, että huivi pysyy paikallaan. En tiedä ymmärsikö kukaan minun pointtiani, mutta jokatapauksessa, tykkään tästä todella paljon näin :-)
Olisi kuitenkin pitänyt pistää hattu päähän, sillä korvani olivat ihan punaiset ja alkoivat nopeasti sattua, koska oli niin kylmä. Ajattelin kuitenkin, että olemme sisällä koko päivän, joten tuskin sillä on niin väliä. VÄÄRIN! Oli täyttä tuskaa odottaa bussipysäkillä viisi minuuttia. Ja tänään on jopa vielä kylmempi. Mutta positiivista on kuitenkin se, että jo kahden kuukauden päästä alkaa helpottaa!

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)