January 7, 2016

MY DAY


I woke up at eleven (which I hate, feels like half of the day is used when I wake up this late) and had some breakfast. 

//Heräsin klo 11 ( mitä inhoan, tuntuu kuin puolet päivästä olisi jo käyetty kun herään näin myöhään) ja söin aamupalaa. 


Then I put my make up on and we headed to central to do some shopping. It was freezing outside, I was so cold and I complained about it all day, haha! My own fault tho, I didn´t wear enough clothes!

//Sitten laitoin meikit naamaan ja lähdimme keskustaan shoppailemaan. Ulkona oli todella kylmä, olin niin viluissani ja valitin asiasta koko päivän, haha! Oma vika kuitenkin, kun en laittanut tarpeeksi vaatteita päälle!


I had to had some tea to make me feel warmer and it sure did help. I was still not warm, but at least I was complaining a little less :-)

//Oli pakko saada teetä, jotta tulisi edes vähän lämpimämpi olo ja se todella auttoi. Ei silti ollut lämmin, mutta ainakin valitin vähän vähemmän :-)I will post this outfit later today or tomorrow.

//Postaan tämän lookin myöhemmin tänään tai huomenna.


When I get hungry, nobody can be near me, haha! I wasn´t supposed to eat kebab, but my boyfriend got me into it. It wasn´t even that good, so I feel bad about eating it. Anyway, this stops now and I´m going to follow my diet exactly how it is. No more fast food for me, haha!

//Kun tulen nälkäiseksi, kukaan ei voi olla lähelläni, haha! En tietenkään saisi syödä kebabia, mutta poikaystäväni puhui minut ympäri. Se ei edes ollut kovin hyvää, joten hiukan huono omatunto on sen syömisestä. Joka tapauksessa, tämä loppuu nyt ja vastaisuudessa aion noudattaa ruokavaliotani pilkun tarkkaan. Ei enää pikaruokaa minulle, haha!


When we came back from the central, I hit the gym to do a work out for my legs. Felt kinda nice to be back at the gym. Eventhough my legs were shaking after a while and it was really hard to finnish. It is completely different do to a work out when somebody says how you should do it. Rough man!

//Kun tulimme kotiin keskustasta, suuntasin salille tekemään jalkatreenin. Oli todella kiva olla taas salilla. Kivaa, vaikka jalkani tärisivät hetken päästä ja oli todella vaikea saada treeni tehtyä loppuun. On ihan eri vetää treenejä, kun joku kertoo miten ne pitäisi tehdä. Rankkaa tyypit!


Evening snack. Yes, I had a bit of an explosion there, in my microwave, haha! 

//Iltapala. Joo, pieni räjähdys mikrossa, haha!


Here it is, ready to eat. Tasted like... Nothing. And looks like vomit, hahahah! But I finished it and all, so that´s good. Next time I will eat my eggs and berries separately.

//Ja tässä se on, valmis syötäväksi. Se maistui... Ei millekään. Ja näyttää ihan oksennukselta, hahahah! Mutta söin kuitenkin kaiken ja se on tärkeintä. Ensi kerralla syön munat ja marjat erikseen.

So this was my day yesterday. 

//Tässä siis eilinen päiväni.

-V


No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)