January 11, 2016

RANDOMNyt ei ole tullut viikonloppuna kirjoiteltua ollenkaan tänne, vaikka aikaa olisikin ollut. Ei vaan jotenkin ollut mitään kertomisen arvoista. Eikä kyllä ole vieläkään, aika rauhallisesti ja samaa rataa elämä kulkee. Mikä on toisaalta ihan kiva.

Ruokavalio ja salitreenit ovat lähteneet ihan hyvin käyntiin, ainoa ongelma on se, etten vielä omista keittiövaakaa, joten ruokamäärien katsominen on ollut pienen vaivan takana, on täytynyt googlettaa mitä mikäkin paino on deseinä ja siitä sitten yrittää saada oikea määrä sapuskaa lautaselle.
Pidän kyllä kovasti tästä projektista, on mukava saada ajatuksia siirrettyä muista asioista tähän ja oikeasti keskittyä johonkin. Ainoa mikä harmittaa hiukan, on nuo kananmunan keltuaiset. Ne siis menevät koko ajan hukkaan, koska ruokavaliossa on vaan valkuaista. Mulle ruuan pois heittäminen on jotenkin hirveän kamalaa :-D mutta osan mies kyllä syö, ei tule siitä niin paha mieli silloin.

Olin tänään töissä ja oli ihan mukava päivä, taas ensimmäistä kertaa kyseisessä paikassa, niin kuin lähes joka kerta, mutta eipähän tule aika pitkäksi.

Nyt pitää lähteä hakemaan sitä miestä keskustasta.

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)