May 10, 2016

BLUE SKYE

This is from last week, when the Sun was shining so bright and it was really warm. Well the weather is still great, lets hope it stays that way. All thought, once again it doesn´t really matter to me, since it´s all work and not play at all this week. I took some extra shift in the factory and I´m laying back a little bit from the supermarkets for a while. Just because it is less exhausting to be at the same place all the time, than think "where am I supposed to be tomorrow". 
Weekend went by really fast, well I was working both Saturday and Sunday, but I managed to do stuff outside. On Saturday we went to the dog park and had picnic before that and on Sunday again with the dog park. Yesterday we took our baby to the city for the first time and he did good, some crying, yes, but otherwise not too bad. He wanted to say hello to everybody and that is why he cried, because we didn´t let him.
I have to get going soon, need to stop by at the post office before work, to get some stuff for my boyfriend.

// Nämä kuvat ovat viime viikolta, kun aurinko paistoi todella kirkkaana ja oli oikeasti aika lämmin. No sää on kyllä pysynyt hyvänä jo hetken aikaa, toivotaan, että sama jatkuu vielä pitkään. Mutta toisaalta, olen taas koko ajan töissä, niin eipä sillä itselle ainakaan ole niin suurta merkitystä sataako vai ei. Otin tälle viikolle muutaman ylimääräisen vuoron tehtaalla ja aion vähentää kauppatöitä hiukan hetkeksi. On paljon vähemmän väsyttävää olla paljon yhdessä paikassa, kuin miettiä koko ajan, että mihin pitikään mennä seuraavaksi.
Viikonloppu menin taas ohi hujauksessa, tosin olin töissä sekä lauantain, että sunnuntain, mutta ehdin kyllä tekemään kaikenlaista siinä välissä. Lauantaina olimme piknikillä ja koirapuistossa monta tuntia ja sunnuntaina taas koirapuistossa. Eilen otimme pojun ensimmäistä kertaa keskustaan ja hän pärjäsi oikein hyvin, vähän kyllä itki, mutta muuten ei ollenkaan huonosti. Hän siis halusi moikata kaikkia, emmekä antaneet, niin siksi itku.
Nyt täytyy alkaa lähteä, mun pitää ennen töitä käydä postissa hakemassa jotain poikaystävän juttuja.

Have great week!

-V 

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)