May 22, 2016

Canon valokuvauskurssi
Viime keskiviikkona oli Canonin ja Rajala Pro Shopin yhteistyössä järjestetty valokuvauskurssi, johon pääsin osallistumaan. Aiheena oli valot erityisesti kasvokuvissa ja tuli kyllä paljon uutta opittua. Kurssilla opetettiin ottamaan kuvia mieluummin varjossa, jolloin valosta tulee pehmeämpi, mutta itse pidän enemmän valon ja varjon selkeästä erosta, että on kunnon kontrasti. Nämä opit kyllä sopivat loistavasti korukuviin, missä se pehmeämpi valo on ilman muuta parempi vaihtoehto :-)

Tapasin myös muita bloggaajia, mitä en ole ennen päässytkään tekemään. Kun oli paritehtävän vuoro, niin tungin itseni Iiron seuraan. Hän kirjoittaa Matkakuume- blogia vaimonsa kanssa, joku on saattanut bongata hänestä kertovan jutun Iltalehdestä. Oikein todella mukava tyyppi, kuten olivat kaikki muutkin kurssilla olijat. 
Muiden blogit olivat kyllä valovuosia edelle omaani, paikalla oli PauMau blogia pitävä Pauliina, joka on aivan uskomattoman lahjakas kuvaaja, ainakin blogista päätellen. Sitten Koti Kaupungin Laidalla- blogia kirjoittava Frida. Vitsi mikä tukka hänelle on! Aivan ihana! Ja hänen bloginsa on todella kaunis ja visuaalinen. Nämä ovat siis kaikki ihan uusia blogituttavuuksia ja olen iloinen, että kurssin kautta löysin heidän bloginsa. Toivottavasti joskus pääsen edes suht lähelle heidän tasoaan :-)

Kurssin veti lahjakas Tiina Puputti, joka kertoi asioista selkeästi ja näytti ihan käytänössä miten homma hoidetaan. Ehdottomasti aion osallistua kurssille uudestaan, jos vain mahdollisuus tulee.

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)