May 4, 2016

FUR BALLI don´t know when he got so big! Not a baby anymore... But look how beautiful he is!!! Just love those eyes, they are like beige or something. Makes him look really special.
It´s funny, every  time we go outside people are smiling and coming to talk to me (I can´t lie, at times it is really annoying, since I just want to make him pee and go back inside and when he gets attention, he becomes impossible and forgets to pee)
But I get it. He looks so pretty and his fur is so soft and fluffy, of course people want to touch him, haha! And he is so freaking friendly as well, just has to say hello to EVERYBODY! 

We had have some trouble teaching him to pee outside... I don´t what is the big deal, but I guess because he so curious and sees too much outside, he doesn´t have time to pee. It´s all so interesting in the big world, haha!

I woke up at 1pm today, I slept only four hours, but I have to stay up, so that I can sleep at night. Man, working in shifts is hard! I have always done it (never had a 9-17 job), but nights are new for me, well I did night shifts at ABB for two weeks and I really didn´t sleep almost at all during that time. I actually started hallucinating a little, heh! It doesn´t feel bad to be at work, cause I´m always tired at work (NOOOOO! I´m kidding!) but when I get home, I´m exhausted. And it will be like that no matter how much I sleep. I think it´s because people are not meant to sleep during the day and the sleep is not as deep as it is in the night. Who knows... Or maybe I´m just not used to it yet.

Well, I think I have to hit the shower now. 

//Mä en käsitä, miten hänestä on tullut jo niin iso! Ei enää ole vauva... Mutta katsokaa, miten kaunis hän on!!! Rakastan noita silmiä, ne ovat vähän beigen väriset tai jotain sinne päin. Saa hänet näyttämään niin erityiseltä.
On muuten hassua, että joka kerran kun mennään ulos, niin ihmiset hymyilevät ja haluavat tulla juttelemaan (en voi valehdella, se on välillä todella raskasta, koska joskus sitä vain haluaisi saada pojan pissaamaan ja mennä takaisin sisälle, mutta kun tuo saa huomiota, hänestä tulee ihan mahdoton ja sitten se pissaaminen unohtuu)
Mutta ymmärrän kyllä. On se niin kaunis koira ja sen turkki on pehmeä ja pörröinen, tottakai ihmiset haluavat silittää. haha! Ja se on niin hemmetin ystävällinen myös, KAIKKIA on pakko moikata!

Meillä on ollut muutenkin hiukan ongelmia opettaa sitä sisäsiistiksi... En ymmärrä mikä siinä on, mutta luulen, että koska kaveri on niin utelias ja ulkona on tottakai paljon nähtävä, niin ei vaan yksinkertaisesti ole aikaa pissata. Iso, jännä maailma, haha!

Heräsin tänään yhdeltä, nukuin vain nelisen tuntia, mutta on pakko pysyä hereillä, että saan yöllä unta. Vitsi, vuorotyö on raskasta! Olen aina tehnyt sitä (en ole koskaan ollut 9-17 töissä), mutta yövuorot ovat uusi juttu mulle, tai ABB:llä tein sitä kaksi viikkoa ja silloin en oikeasti nukkunut melkein ollenkaan koko sinä aikana. Alkoi tulla vähän hallusinaatioita, heh! Töissä se ei tunne pahalta, varmaan siksi, että kellonajasta huolimatta olen aina töissä väsynyt (EIII KAIIII! Vitsi vitsi), mutta kun tulen kotiin, olen ihan loppu. Ja se kestää koko päivän, ihan sama kuinka paljon nukun. Ehkä se on siitä, kun ihminen tuskin on tarkoitettu nukkumaan päivällä ja uni ei ole niin syvää kuin yöllä. Kuka tietää... Tai sitten en vain ole tottunut vielä

Jaahas, aika mennä suihkuun.

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)