May 6, 2016

HERNESAAREN RANTA


Hello!

It´s Friday to everybody else, but for me it´s Sunday. Tomorrow I´m going to work at a grocery store and then on Sunday in my regular job.
We visited this place called Hernesaaren Ranta, it is something between a bar and a festival area, I don´t know. Looks like we were in Spain or something tho, haha! There were palm trees and all. And eventho it looks like that, I was freezing. It was so damn windy and when the sun went down, it was seriously cold. 
The place itself was a good idea, but it gave me kinda mixed feelings. It seemed to be a "place to be" and the people there just looked like they come there everyday, just to show them self. Definitely not my kind of place. I´m so not important enough, haha! 
So yes, the first and the last time I go there, for sure. Well, never say never, but if I go to a bar, it´s going to be in Turku, with my friends. 

//Heippa!

Kaikille muille tänään on perjantai, mutta mulle nyt on sunnuntai. Huomenna menen ruokakauppaan töihin ja sunnuntaina alkaa taas vakituisessa paikassa.
Käytiin tuossa keskiviikkona sellaisessa paikassa, kuin Hernesaaren Ranta, se on jotenkin baarin ja festarialueen sekoitus, en tiedä... Näyttää, että oltaisiin Espanjassa tai jossain, haha! Palmuja ja kaikenlaista löytyi. Ja vaikka näyttää, että olisi ihan sairaan lämmin, olin ihan jäässä. Tuuli oli kova ja kun aurinko laski, niin oli oikeasti tosi kylmä.
Paikka sinänsä on oikein toimiva idea, mutta mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset siitä. Näytti vähän siltä, että se on enemmänkin sellainen näyttäytymispaikka ja että tietyt ihmiset käyvät siellä joka päivä vain näyttämässä naamansa. Ehdottomasti ei ollenkaan mun paikka, olen niin ei-tärkeä ihminen, haha!
Joten, kyllä, luultavasti ensimmäinen ja viimeinen kerta siellä. Tosin koskaan ei kannata sanoa ei koskaan, mutta jos nyt baariin on pakko mennä, niin mieluummin kavereiden kanssa ja Turussa.

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)