May 23, 2016

LIKE A CANDY
This is my friend Minttu (which in English means mint btw). I have known her since we were four years old, so yes, we know each other pretty well :-D Minttu said to me before I took the pictures that she can´t pose for the camera, that she would be no good. Well obviously she was lying, because look at her!!! She looks like piece of candy <3 If it wasn´t creepy I would say that I just wanna eat her. But it is creepy, so lets leave it there.

In the photoshoot she was like a pro, look at her hand placement, it´s perfect. You can´t just pull it off if you have no idea what you are doing.  And still, even though she is gorgeous, you can still see the jewelry and concentrate on those. Yes, pretty much like a pro :-)//Tässä on ystäväni Minttu. Me ollaan tunnettu 4- vuotiasta asti, joten kyllä, toinen on tullut aika tutuksi näiden vuosien aikana :-D Ennen kuvauksia Minttu sanoi mulle ettei osaa poseerata ollenkaan ja ettei hän sitten olisi ollenkaan hyvä tässä. No niin kuin näkee, hän selvästi huijasi, koska katsokaa nyt tuota naista! Hän näyttää ihan karkilta <3 Jos ei olisi pervoa sanoa, että hän näyttää syötävän hyvältä, niin sanoisin näin, mutta se on pervoa, joten annetaan sen olla.

Itse kuvauksissa hän oli ihan kuin ammattilainen, katsokaa tuota käsien asettelua, se on ihan täydellistä. Ei sitä pysty niin vaan onnistumaan siinä jos ei yhtään tiedä mitä on tekemässä. Ja vaikka hän näyttää upealta näissä kuvissa, niin korut pystyy silti huomaamaan ja niihin pystyy jopa keskittymään. Jep, ihan kuin ammattilainen :-)

-V2 comments:

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)