May 19, 2016

Quick hello!

Äh... Onpa taas mennyt aikaa viime päivityksestä :/ koskaan ei tunnu vuorokauden tunnit riittävän kaikkeen. Olin tosiaan sunnuntaina ylitöissä ja maanantai aamuna heräsin jo kuudelta, pakkasin tavarat ja koiran autoon ja lähdin ajamaan kohti Turkua.

 Felix nukkui koko matkan, olin hiukan huolissani miten se pärjää, kun raukka on kehittänyt itselleen jonkun ihme autopelon ja kuolaa järjettömiä määriä jo ennen kuin päästään autoon sisälle. Mutta hyvin meni matka. Tottakai se oli koko maanantain ihan hirveä riiviö ja pissasi, noh, jokaisen ihmisen luo, jolla käytiin kylässä.

 Turussa oli siis lähinnä tarkoitus ottaa korukuvia ystävistä, se on muuten hassua, että edelleen tytöt suostuvat kuvattavaksi, eikä nyt edes ihan hirveästi tarvitse suostutella. Etenkin liine on niin suloinen, kun kaikki mitä ehdotan, käy. "Menepä tuohon kuraan makamaan" "okei" :D on ilo huomata miten jatkuvasti kehityn kuvaajana ja sain ihan uskomattoman kauniita kuvia mun tytöistä :) ei voi kuin olla tyytyväinen, mulla on ehdottomasti maailman parhaat ystävät.
Yksi uhri tosin vielä jäljellä, mutta tuskin hän pystyy enää kauan pakoilemaan. Laitan kuvia tännekin jossain vaiheessa.

Nyt pitää lähteä töihin! Palataan myöhemmin illalla!

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)