May 3, 2016

RUBY KNIT DRESSSo this is my new dress. I actually went in a store to try it and it was so soft and comfortable, so I had to have it. Unfortunately the smallest size was S and it was way too big for me, so I went home and ordered it online :-) I´m so happy with it, it is perfect for these not so warm- spring day. I styled it with some simple silver jewelry and black ankle boots. I think it works out :-)
Other thing is that I´m wearing my natural curls now. My hair is so damaged from straightening it all the time, so I thought I would give it a rest. 

I still a¨have one night shift today and then three days off!!!! I mean, I checked and the last time I had a free day was exactly a month ago (seriously!!! That´s crazy). So tomorrow the day will get pretty much ruined, because I have to sleep, but in the evening we are going to a friends birthday party and that should be fun, to get out once in a while :-)

I have to start getting ready now, have a great Tuesday evening! 
Puss

Oh, btw, the dress is from Bik Bok

//Tässä se olisi, uusi mekkoni. Menin ensin kauppaan sovittamaan sitä ja se oli ihan uskomattoman pehmeä ja mukava päällä, joten olihan se pakko saada itselle. Harmikseni kaupassa tosin pienin koko oli S ja se oli ihan liian suuri, joten menin kotiin ja tilasin pienemmän netistä :-) Olen niin tyytyväinen tähän ostokseen, se on aivan täydellinen näihin ei niin lämpimiin- kevät päiviin. Mekon stailasin yksinkertaisilla hopeakoruilla ja mustilla nilkkabootseilla. Mielestäni on hyvin onnistunut kokonaisuus :-)
Toinen juttu on se, että päätin antaa hiusteni levätä ja pitää omia kiharoitani hetken aikaa. Jatkuva suoristaminen on todella tehnyt vahinkoa ja uskon, että on hyvä antaa hiusten levätä hetki.

Tänään on vielä yövuoro, mutta sitten koittaa vapaus seuraavaksi kolmeksi päiväksi!!!! Siis tajusin juuri, että viimeksihän mulla on ollut kunnon vapaa päivä tasan kuukausi sitten (Ihan oikeasti!! Hullua!). Huominen nyt menee aika pitkälti pilalle, koska päivällä pitää nukkua, mutta illalla on erään ystävän syntymäpäivä juhlat, joten siitä tulee varmasti hauskaa, on se hyvä päästä välillä tuulettumaan :-)

Nyt pitää alkaa valmistautua töihin, hauskaa tiistai iltaa tyypit!
Puss!

Ai niin! Mekko on ostettu Bik Bokista

-VNo comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)