May 2, 2016

SILVER BAR MAGAZINE SPRING 2016

Hello hello!

I got this magazine last week, so happy that Petri and Lussi decided to use my pics in there again :-) Makes me so happy!
This is something that I can show my future kids when I`m old and they`ll be like "Wow mom! You used to be so pretty!" Haha!
I remember when I was small and my mom did some hair modeling and I thought she looked so beautiful and I wanted so much to be like her.
Feels weird btw to not have to go anywhere until 10.30 pm when my night shift starts. Well, I have lot of cleaning to do and napping (heh!) so it´s not like I don`t have ANYTHING to do, just not work. 
I´m leaving now to get some shopping done, need a few things so later!

Moi moi!

Sain tämän lehden viime viikolla, olen niin iloinen, että Petri ja Lussi päättivät taas käyttää kuviani :-) Se saa mut hyvälle tuulelle!
¨Nämä lehdet aion säästää, jotta voin näyttää niitä tuleville lapsilleni ja he ovat ihan, että "Vau, äiti! Olet joskus näyttänyt niin nätiltä!" Haha! 
Muistan kun itse olin pieni ja oma äitini teki hiusmallin hommia, hän näytti niin kauniilta niissä kuvissa ja halusin olla kuin hän.
On muuten hiukan hassu olo, kun ei tarvitse lähteä mihinkään tänään ennen 22.30, kun yövuoroni alkaa. No, on mulla kyllä paljon siivottavaa ja nukkuakin pitää (heh!) joten ei se nyt ole ihan niinkää, ettei olisi MITÄÄN tekemistä, ei vaan tarvitse lähteä töihin.
Nyt aion mennä vähän ostoksille, tarvitsenj muutamia juttuja, joten kuullaan myöhemmin! 2 comments:

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)