July 7, 2016

I SMELL POO......Literally!

When I woke up today, there was the worst smell I have ever smelled in my life!
Poo all over the bedroom, Felix had peed and then pooped over the pee. So nice!!! Like waking up at 4 am isn´t bad enough, then you have to clean that freaking poo in the dark because you don´t want your boyfriend to wake up and in the dark there are many changes to step on  the poo, just saying. If that dog wasn´t so sweet and cute, I would really hate him. He is impossible. 
When I was done with the cleaning, I went to have a shower and I was there like two minutes. In that time the dog had found toilet paper and well, the living room was full of ripped toilet paper pieces. Great way to start a day. Plus I really hate my hair, it´s stupid and boring. 

I´m really not a morning person...

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

... Kirjaimellisesti!

Kun heräsin tänään, koko maakuhuone haisi ihan hirveälle, en ole koskaan haistanut niin hirveää hajua! Kakkaa koko makuuhuone täynnä, Felix oli pissannut ja kakannut pissan päälle. IHANAA! Ihan kuin herääminen klo 4 aamulla ei yksistään ole tarpeeksi paha, mutta että täytyy pimeässä siivota sitä helvatin kakkaa, ettet vain herätä poikaystävää. Pimeässä on muuten aika paljon mahdollisuuksia epäonnissille harha-askelille, sanonpa vaan. Jos tuo koira ei olisi niin suloinen ja söpö, vihaisin sitä luultavasti aika paljon. Ihan mahdoton!
Kun olin saanut ne kakat siivottua, menin suihkuun, jossa olin oikeasti ehkä kaksi minuuttia. Sinä aikana tuo pieni enkeli koira oli löytänyt vessapaperirullan ja koko olohuone oli sitten taas täynnä revittyjä paperinpaloja.
Ihan kivasti alkoi päivä. Plus sitten se, että vihaan mun hiuksia, ne ovat typerät ja tylsät.

Mä en oikeastaan ole aamuihminen...

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)