July 11, 2016

MONDAY HAIR
Could´t remember which day it was... This work makes me lose all track of time, haha! I only know when I have to be at work (which is in an hour and a half) but the days are pretty meaningless. 
Today I have six hours at a grocery store and then a night shift at the factory. Again. I should really ease up my pace. Njah. 

The good thing about working in a store is that I can wear make up. In the factory it is not allowed and when I have a free day, well, why bother. So like 90% of time I look like a ghost and I know this sounds stupid, but it is depressing to look into a mirror and see your tired face. I admit it, make up makes me feel a 100% better of myself. 

But anyhow, this is how I look today. Still have to keep my hair up, you know, the factory rules. I will wash my make up off when I get there :-((((

Have a great start of the week!!!

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ei ollut taaskaan mitään käsitystä mikä päivä tänään on. Piti oikein tarkistaa... Tämä työ tosiaan sekoittaa päivät todella pahasti, haha! Ainoa mitä tiedän on se, mihin aikaan mun pitää olla töissä (Ja tässä kohtaa se tarkoittaa yhtä ja puolta tuntia), mutta viikonpäivät ovat aikaslailla turhia mulle. Ei niitä edes tarvitse tietää. Tänään mulla on kuuden tunnin päivä kaupassa ja sitten menen yövuoroon tehtaaseen. Taas. Pitäisi varmaan himmata vähän tahtia. Njäh.

Yksi hyvä puoli on kaupassa työskennellessä ja se on se, että saan käyttää meikkiä. Tehtaassa se on kielletty ja kun sitten välillä on niitä vapaapäiviä, niin miksi vaivautua? Jotenka 90% ajasta näytän ihan haamulta ja tiedän miten typerältä tämä kuulostaa, mutta on tosi masentavaa kun peilistä tuijottaa takaisin oma väsynyt naama. Myönnän, meikki saa mut tuntemaan itseni 100% paremmaksi.

Mutta jokatapauksessa, tältä näytän tänään. Mun pitää aina pitää hiukset kiinni, tiedättekös, tehtaan säännöt. Pesen meikit sitten kun pääsen sinne :-(((

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!!! 

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)