July 15, 2016

Sneaky bastard is my nameTänään on mun miehen syntymäpäivä. Kerrankin tein suunnitelmia päivän varalle, olen siis varmasti maailman huonoin ihminen suunnittelemaan yhtään mitään, joten nyt on ylpeyden aihetta paljonkin :-D

 Heräsin aamulla pienessä krapulassa, otettiin eilen varaslähtö juhlintaan viinipullon avustuksella ja nukkumaan mentiin vasta pitkälti puolen yön jälkeen. Tänään kello herätti jo kahdeksalta, suuntasin kauppaan (sen olisi voinut tehdä etukäteenkin, mutta en halunnut miehen tietävän mitä suunnittelen, hän olikin saanut ohjeet pysyä makuuhuoneessa kunnes saa luvan poistua).

 Kotona sitten leivon sämpylöitä, paistoin makkaraa ja pekonia, tein marjarahkaa yms yms yms ja tadaa, syntymäpäivä brunssi oli valmis :-)

 Siitä jatkoimme Isoon Omenaan ja ostin hänelle solmionpidikkeen (piti alunperin olla joululahja, ups). Väitin hänelle että sen jälkeen mennään kotiin, mutta eipä ukkeli arvannut, että olin varannut hänelle hieronnan ja sinne sitten jäi matkan varrella. Kotona passitin hänet päiväunillille, jotta jaksaa juhlia vielä illalla kun ystäviä tulee kylään.

Tässä välissä kuitenkin menemme Blue Peteriin syömään :-) Mukavaa perjantaita kaikille!

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)