August 28, 2016

JOKA KERTA....


Äh, ihan uskomattoman ärsyttävää. Joka kerta, kun olen ulkomailla käy joko niin, että sairastun paikan päällä tai, niin kuin tällä kertaa, heti kun pääsen kotiin.
En ole tainnut olla yhdelläkään ulkomaan reissulla, ilman että revin mukaan jonkun hirveän räkätaudin. 
Kuumetta ei sentään ole, mutta nenä vuotaa ja olo on heikko. Olisin varmaan muuten pärjännyt särkylääkkeiden voimalla työpäivän, mutta koska olen puhdashuoneessa töissä ja siellä on oltava suusuoja. Eli suusuoja ja vuotava nenä... Ei kuulosta hirveän kivalta.

Nyt ei sitten auta muu, kun levätä ja juoda paljon. Sinänsä kyllä harmittaa aika paljon, kun pidin tämän viikon lepoviikkona ja nyt en sitten pääse salille taas tämän flunssan takia. Jotenkin tuntuu, että aina kun saa kunnolla treeneistä kiinni, niin tulee kipeäksi ja sitten pitää taas saada rytmistä kiinni.

Mulla on nyt tavoitteena pudottaa muutama kilo, ei silleen, että välttämättä tarvitsisi, mutta viihdyn itse paremmin itseni kanssa, jos olen siellä hiukan hoikemmalla puolella. Eli siis vähän alle kulutuksen tulen syömään ja lisään vähään aerobista liikuntaa, niin eiköhän se sillä lähde sulamaan :-) Sitten varmaan tässä loppusyksystä aloitan taas kunnolla juoksemisen, että ensi keväänä/kesällä saisi ehkä pari puolikasta juostua. Miksei tietysti voisi koettaa täyspitkää maratonia myös :-) Ensimmäinen puolikas oli ihan tosi kiva kokemus, vaikka ensimmäisen 5 kilometrin aikana luulin, että kuolen tai vähintäänkin pyörryn, mutta kun pääsi kiinni siihen ja löysi oman rytmin, niin se meni mielestäni oikein hyvin. Aikani taisi olla 2h11min tai jotain sinne päin. Kyllä nyt pitää tähdätä alle kahteen tuntiin ;-)

Pitäisi varmaan alkaa tästä pikkuhiljaa painua unten maille

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)