November 2, 2016

ALOE VERA
This is our impulse purchase from yesterday, an Aloe Vera plant! 
Before we took Felix to the doctor (I will tell about this later), we decided to do some shopping for our apartment. We did find six (!) curtains and some flower pots, but this was by far the coolest thing we found! I haven´t ever thought that you can have Aloe Vera as a houseplant! I like Aloe Vera, because of its name, wink wink, haha!

Our apartment is really getting together, this time we decided to put some effort and money into the decoration so it feels more like a home. We have both lived in some shit holes (together and before we met), so its about time to be happy how our place looks!

We still have a lot, I mean a LOT to do, but this is the furthest we have ever become when it comes to decoration. Usually we have just taken whatever anybody is giving as and ending up with an apartment where nothing goes together, haha! 

I will take some pictures from the kitchen to show you, it is not completely finished, still missing some pictures from the wall and some other little stuff, but I will take new pictures during the process :-) 


---------------------------------------

Eilinen heräteostos, Aloe Vera kasvi!
Meillä oli hiukan aikaa S:n töiden ja Felixin lääkärin (kerron tästä myöhemmin) välillä, joten päätimme käydä nopeasti ostamassa sisustustavaraa meidän kämppään.
Loppujen lopuksi löysimme kuudet (!) verhot ja kukkaruukkuja, mutta tämä kasvi oli epäilemättä siistein juttu mitä löysimme! En ole ikinä edes ajatellut, että Aloe Veraa voi pitää huonekasvina ja se on ilmeisesti mitä helppohoitoisin kasvi (verrattavissa kaktukseen), mikä on hyvä, sillä tapan aina jokaisen kasvin, minkä kotiini raahaan, joka kastelen sitä liikaa tai en ollenkaan.
Pidän Aloe Verasta etenkin sen nimen takia, hehe!

Asuntomme alkaa muutenkin pikkuhiljaa valmistua, tällä kertaa nimittäin päätimme laittaa oikeasti aikaa ja rahaa sisustukseen, sellaisiin asioihin, jotka kestävät vuosia ja muuttoja. Haluamme kämpän tuntuvan kodilta. Olemme molemmat asuneet aiemmin aikamoisissa murjuissa (erikseen ja yhdessä), joten on jo aikakin olla tyytyväinen omaan kotiin.

Meillä on edelleen paljon, ja tarkoitan PALJON, tekemistä, mutta olemme jo pidemmällä kuin koskaan ennen sisustuksen kanssa. Ennen olemme vain ottaneet kaiken, mitä sukulaisilta ja ystäviltä irtoaa ja mikään ei oikeastaan ole sopinut yhteen, haha!

Otan vielä jossain vaiheessa kuvia keittiöstä näytiksi, sekään ei ole vielä valmis, muutamia tauluja puuttuu seiniltä ja muuta pientä fiksausta, mutta otan kuvia sitä mukaan kun prosessi etenee :-)

-V
No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)