November 3, 2016

TODAYS` LOOK // PINK
This is how I looked like today, a messy bun and just a simple pink t-shirt with long sleeves and a pair of really comfy dark blue pants. 

As I told you earlier, we needed to take Felix to the doctor, because of his ball. Or more specific, the lack of them. Well the other one is there, but the second one decided not to come out. Last week the only ball seemed sensitive, so I was worried that something was wrong. It also had a small scratch in it. 

Luckily everything was fine and there is no hurry to take him to a surgery to remove them. The doctor said that we can leave the one good ball and just remove the one that didn`t come out if we want and I kinda want to do that, because I love that dog how he is and I´m afraid that it is going to change his personality, but we will see. The most important thing is that he is healthy and happy. 

I am a little sad tho, that I can´t take him to dog shows and all that, but even if he had the the other nut as well, he wouldn´t be successful I´m afraid. He is way too small and has a too long nose (like mommy, haha!) and too short hair. And his tail is pathetic, haha! It´s seriously so tiny! 

-------------------------

// Tälläinen oli tämän päivän asu, sotkuinen nuttura, yksinkertainen vaaleanpunainen pitkähihainen t-paita ja todella mukavat tumman siniset housut.

Kuten jo aiemmin kerroin, meidän piti viedä Felix lääkäriin hänen palliensa takia. Tai niiden puutteen enemmänkin. Yksi on tullut ulos, mutta toinen päätti olla laskeutumatta. Viime viikolla se ainoa palli tuntui jotenkin aristavan ja todella pelkäsin, että siellä on jotain pielessä. Myös pallissa oleva pieni haava sai mut huolestuneeksi.

Kaikki oli kuitenkin hyvin ja ei kuulemma ole mitään kiirettä poistaa sitä kivestä, joka jäi sisälle. Lääkäri sanoi, että voimme toki jättää sen yhden hyvän kiveksen ja poistaa vain sen, joka ei tullut ulos, jos näin haluamme ja tavallaan kyllä haluaisin tehdä niin, sillä rakastan tuota koiraa juuri sellaisena kuin se on ja pelkään, että sen luonne muuttuu jos kummatkin otetaan pois, mutta katsotaan nyt. Tärkeintä on tietenkin, että koira on onnellinen ja terve.

Se on kuitenkin hiukan surullista, koska olisin halunnut viedä Felixiä oikeisiin koiranäyttelyihin, mutta nyt se on sitten poissa laskuista. Toisaalta, vaikka sillä nyt olisikin ollut se toinen palli siellä, niin se on aivan liian pieni, sillä on liian pitkä nenä (niinkuin äidillä, haha!) ja liian lyhyt karva, joten valitettavasti se tuskin olisi pärjännyt muutenkaan. Ja sen häntä vasta onkin surullinen! Se on pikkuruinen!

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)