February 20, 2017

CANTINA WESTGood morning guys and happy Monday! 

I'm at work now, having my coffee break, so I thought I might update my blog :-) 

On Saturday we ate at Cantina West, which is located near Helsinki centrum. The food was pretty good, it was my first time there and sure, I could go back. I took salmon, with grilled vegetables for main course and grilled pineapple with sorbet for dessert. I wasn't amazed, but it was okay. I had so much fun tho, catching up with my old work friends :-) nice to know how everybody is doing. 
I didn't feel like staying up late, since I woke up at 5am on Saturday, so after the dinner and two classes of wine, it was time to go home. And it was a good idea, I hate to spend Sundays in bed, suffering from hang over. 


______________________________


 Huomenta tyypit ja hauskaa maanantaita! 

Olen kahvitauolla töissä ja ajattelin, että tässä välissä on hyvä päivittää blogia :-) 

Lauantaina olimme syömässä Cantina Westissä, joka sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa. Ruoka oli siellä ihan jees, söin lohta ja grillattuja kasviksia pääruoaksi ja grillattua ananasta ja sorbettia jälkiruoaksi. Vaikka se oli hyvää ja menisin kyllä uudestaan, en kuitenkaan ollut täysin vakuuttunut ruoasta. Sisustus ja tunnelma oli kuitenkin hienosti toteutettu. Hauskinta oli tottakai nähdä vanhoja työkavereita ja kuulla, miten heillä menee. 
Mulla ei ollut ollenkaan sellainen olo, että olisin jaksanut pitkään olla keskustassa, joten ruuan ja kahden viinilasin jälkeen lähdin kotiin. Mikä oli oikein hyvä idea, sillä vihaan viettää sunnuntait krapulassa peiton alla.

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)