February 27, 2017

CLOSE UP // DETAILS
I just came back from a long walk with Felix. I always take him out right away when I come back from work. I hate the idea that he is holding his pee and suffering. Now I´m cold, tho, because I wasn´t wearing enough clothes, so I´m under a blanket, drinking tea and a green smoothie that I just did :-)
I could drink smoothies all the time!

This week is going to be exiting, I am going to Turku on Wednesday to a film set! It´s been so long since the last time I was in a movie or tv- series. I think the last time was when  I had a small part in this Finnish soap opera, Salatut Elämät. It was so much fun! This movie is international, so that´s new. Well Girl King was also. I haven´t seen that btw. It is fun to go to the movies and see yourself in silver screen :-)
I can´t tell you anything about the movie and, well, I don´t even know anything about it. They haven´t published the actors yet, so there is nothing about that movie in the internet. It´s gonna be fun tho. I managed to get it free from work (we can do extra time and then use it later if we want to leave early or have a free day). I think I´m going to my dads house tomorrow in the evening, because if I left from here, I would have to wake up before five and I really don´t want to do that if I don´t have to. 

This is my look from Saturday when we went to the stores and all that. It is a very basic look, I will show you the whole look later.  Now I have to start doing important stuff, like laundry. I don´t have much clean clothes right now. I´m so lazy with that, haha! I always push it for so long that I have to do like five loads to get it all washed, heh!

_____________________________________________


Tulin juuri lenkiltä Felixin kanssa. Vien sen aina ulos samantien, kun tulen töistä, koska mulle tulee aina kamala ajatus siitä, että se koira parka täällä kotona kärsii kamalassa pissahädässä ja siksi mun on aina vietävä se sillä sekunnilla kun tulen. En edes itse käy vessassa ennen sitä ja sitten ulkona kärsin minä, haha! Nyt on kylmäkin, kun en taaskaan laittanut tarpeeksi vaatetta päälle ja lenkki oli suht pitkä. Nyt sitten istun viltin alla ja juon teetä, sekä juuri tekemääni vihreää smoothieta. Voisin niin hyvin elää vain smoothieilla, niin hyvää!

Tästä viikosta on tulossa jännä, sillä olen keskiviikkona menossa Turkuun erään leffan kuvauksiin. Siitä on niin pitkä aika, kun olen viimeksi ollut kuvauksissa, luulen että viimeisin on, kun mulla oli pieni rooli Salatuissa Elämissä. Se oli kyllä super hauskaa! Tämä elokuva, mihin olen keskiviikkona menossa, on kansainvälinen, mikä on hauska, koska en ole juurikaan ollut kansainvälisissä tuotannoissa. The Girl King oli kyllä myös. En ole muuten edes nähnyt sitä... Se on niin hauska käydä elokuvissa ja bongata itsensä sieltä isolta ruudulta :-)

En voi valitettavasti kertoa elokuvasta sen enempää, ja no oikeastaan, en itsekään tiedä mitään siitä vielä. He eivät ole edes julkistaneet näyttelijöitä vielä, joten kaikki mitä siellä tapahtuu on todella salaista, eikä elokuvasta ole mitään tietoa internetissä. Siitä tulee kyllä hauskaa! Sain töistäkin vapaata (voidaan liukumalla tehdä ylimääräisiä tunteja ja käyttää ne sitten, jos joku päivä haluaa lähteä aikaisemmin tai pitää vapaa päivän). Luulen oikeastaan, että menen jo huomenna isäni luo, sillä jos lähden täältä Helsingistä, niin pitäisi herätä jo ennen viittä, enkä todellakaan halua tehdä sitä, ellei ole ihan pakko.

Tässä on vähän maistiaisia lauantai päivän asusta, kun käytiin kaupassa yms. Hyvin tavallinen look, laitan koko asusta kuvat sitten myöhemmin tänne, nyt mun pitää alkaa tehdä arkisia velvotteita, eli pestä pyykkiä. Ei ole paljon puhtaita vaatteita enää jäljellä. Olen kyllä niin laiska tuon asian kanssa, haha! Työnnän sen asian tekemistä niin kauan eteenpäin, ettei pyykkikorissa ole enää tilaa ja joudun pesemään viisi koneellista kerralla, heh!

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)