February 15, 2017

DATE NIGHT

Ollaan mieheni kanssa alettu pitämään säännöllisesti treffi-iltoja, ihan vaan piristysruiskeena parisuhteelle ja ihan senkin takia, että usein huomataan, että ollaan jumissa sohvalla ja mitään ei ole tullut tehdyksi päiviin. 

Tekemisen ei tarvitse olla kallista, usein treffi-illoista tulee mieleen hyvä (kallis) ravintola, elokuvat, ehkä vielä yhdet elokuvan jälkeen. Toki tämäkin on silloin tällöin ihan mukavaa, mutta useimmiten yritetään keksiä jotain kivaa yhdessä puuhastelua, johon ei tarvitse sen suuremmin satsata. Oikeastaan meillä on vain yksi sääntö näihin treffi-iltoihin ja se on, että puhelin pysyy poissa kädestä. Keskitytään ihan vain yhdessä oloon. 

Tämä on oikeasti toiminut meille ihan hurjan hyvin, vaikka ei ollakaan ihan niin usein näitä pidetty, kuin alunperin sovittiin. Mun mielestä silloin kun on selvää, että yhdessä ollaan loppuelämä, niin kannattaa suhteeseen oikeasti panostaa. 

Viime perjantaina meillä oli taas yksi näistä treffi-illoista ja oli mun vuoro päättää mitä tehdään. Ihan oikeasti mua ei olisi huvittanut ollenkaan, ei ollut inspiraatiota yhtään mihinkään. Menin kuitenkin kauppaan ja siinä sitten mietin, että olen tylsä ja ostan Hanko sushista meille ruokaa, juodaan vähän viiniä ja katsotaan elokuvaa. Siinä käytävillä harhaillessani mulle tuli ihan loistava ajatus. Tehdään tietysti sushit itse! Ei muuta kuin sopivat ainekset kassiin ja kotiin keittämään riisiä.

Lopputulos oli yllättävän hyvä siihen nähden, ettei kumpikaan ollut koskaan sushia tehnyt. Miehellä taisi muutamaan otteeseen mennä hermot, kun riisi oli aika tahmaista ja sitä oli vaikea levittää, mutta lopputulokseen oli hänkin tyytyväinen ja uskalsi jopa myöntää, ettei idea ollut hullumpi ;-D

//
Me and my boyfriend are doing these date nights regularly, just to spice up our relationship and also because we seem to be drawn to the coach and then we can´t get anything done for days.

It doesn´t always have to be so expensive or fancy, usually when you think about date nights, there is good (expensive) restaurant, movies, then maybe a few drinks after the movie etc. This is not bad either, I´m not saying that, but usually I like to think something that we can really DO together, that is easy and doesn´t cost so much. Actually we only have one rule to these date nights, no phones allowed! Concentrating on being together.

This has worked so well for us, even though we haven´t done these as often as we first planned. I think that when you are sure you gonna spend the rest of your life with somebody, you want to make an effort. 

So last Friday was my turn to come up with something and I was in no mood. When I went to the store I just thought that maybe we will just have some take-out sushi, drink wine and watch a movie. When I was in ail of the store, just wondering around, I came up with an idea. We will make our own sushi of course! When I had everything I needed, I headed home to cook the rice.


The outcome was pretty good, despite neither of us have done this before. I think my boyfriend almost lost it while trying to put the sticky rice to the seaweed, but he kept his cool. And he was also very happy with it and admitted that it was a pretty good idea ;-D
No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)