February 28, 2017

OMBREGood morning! 
This is the look from Saturday that I was talking about. I really like that shirt! It's from Esprit, my dads wife gave it to me, because it didn't fit her. Earring are from Silver Bar Finland, shoes are also new, from St. Oliver and pants are from Pieces. They are old tho, bought them a couple of years ago. So all and all, a very basic, everyday look :-) 

I'm so tired, once again. I don't know how can it be so hard to go to sleep on time??? It's like six hours sleep for me every night. I need a vacasion, not to go anywhere, but just sleep, haha!
And it is not like I don't go to bed early, because I do, but when I'm laying there, I just look at me phone for like an hour. I know it is my own fault, I should try to get rid of that habit. 

Okay, I'm going to take a walk with Felix now. Hope you all have a great day! 
Puss!

________________________

Huomenta!
Tässä on se lauantain asukokonaisuus, mistä eilen puhuin. Pidän todella tuosta paidasta, se on Espritin, sain sen isäni vaimolta, kun se ei sopinutkaan hänelle. Korvakorut ovat Silver Bar Finlandin, kengät ovat uudet, ne ovat St. Oliverin ja housut ovat Pieces. Ne tosin ovat jo muutaman vuoden vanhat. 
Eli hyvin arkinen look jokapäiväiseen käyttöön :-)

Olen taas ihan kuoleman väsynyt! En ymmärrä mikä siinä on, ettei voi mennä ajoissa nukkumaan??? Nukun kuusi tuntia yössä ja se ei riitä alkuunkaan! Pitäisi saada lomaa, ei niin että menisi ulkomaille, vaan että voisi vaan nukkua, haha! 
Ei edes ole siitä kiinni, ettenkö pääsisi sänkyyn ajoissa, vaan siitä, että kun makaan siinä sängyllä, niin räplään puhelinta jonkun tunnin. Tiedän, oma vika. Pitäisi jotenkin päästä siitä eroon.

Okei, nyt on aika lähteä Felixin kanssa ulos ja sitten töihin. Toivottavasti kaikilla on mukava päivä! 
Puss

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)