February 25, 2017

PREPARING DINNER
Soon our guests will arrive and we can start enjoying our Saturday night :-) They will be here any minute now :-)

We decided that me and my boyfriend are making the appetizer and the couple that is coming will bring the main course and dessert. We also have the wines here. 
So much fun to do these kinda things, I haven´t been able to do any of this stuff, since before I always had work on weekends. Now I´m going to enjoy it, while it lasts. 

We managed to get the carpet to the cleaner, hopefully they can do something about it, our living room looks like there is something seriously missing there when the carpet is gone (that was a weird sentence, sorry, because I slept so bad, I can´t think anymore, haha!). We also went to Ikea, as we planned and got everything we needed from there :-)

That is my look today, the shirt is from Japan, no idea what store it was, the necklace is from H&M and the earring are from Silverbar Finland. And the watch is from Fossil.

Gotta go now, I don´t want to leave this undone and also don´t want to write while our guests are here. So hope you all have a great Saturday night!

Lots of love

__________________________

Meidän vieraat saapuvat ihan kohta ja sitten voidaan aloittaa lauantai illasta nauttiminen :-) Ovat varmasti ihan näillä minuuteilla täällä.

Päätmme, että minä ja poikaystäväni teemme alkuruuan ja ystäväparinkunta tuo pääruuan ja jälkiruuan. Me tarjoamme myös viinit.
Niin hauska tehdä tällaisia juttuja, en ole juuri koskaan ennen päässyt tekemään näitä, kun olen aina ollut töissä viikonloput. Nyt aion nauttia näistä viikonlopuista, niin kauan kuin ne kestävät.

Onnistuimme jopa viemään sen hemmetin maton pesulaan, toivottavasti he saavat siitä edes vähän siistimmän, sillä siinä on kuitenkin koiran kakan lisäksi punaviiniä, sun muuta sotkua. Meidän olohuone näyttää pahasti siltä, että sieltä puuttuu jotain ilman sitä mattoa. Menimme myös Ikeaan, niin kuin suunnittelimme ja saatiin ostettua sieltäkin kaikki, mitä tarvitsimme :-)

Tässä on myös illan look, paita on ostettu Japanista, mutta en kuollaksenikaan muista mistä kaupasta, kaulakoru on H&M:stä ja korvakorut Silverbar Finlandilta. Ja kello tietysti Fossil-merkiltä.

Pitää alkaa mennä, vieraat tulevat juuri nyt.

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)