February 20, 2017

SATURDAY NIGHT LOOKThis was my look on Saturday night.
 As you can see, it is exactly the same as during the day, I just changed my shirt and still it look so different. I also added some rings (cause you can never have too many ;-)) I bought the rings from H&M, I usually only wear jewelry from Silver Bar Finland, but I "needed" those right away at the end of last year, so I bought the first I found. 
Shoes are also new, I ordered them from Zalando Lounge (I rarely buy anything at full price) because my other winter shoes have holes in them, haha! And I also wanted to have some heel as well.
By the way! Damn that Zalando Lounge!!! I´m so addicted to it now. I wish I never knew about that place, haha! 

Speaking of Zalando, I just got home from work after dropping this return package to the post office. There were these boots that looked and felt like plastic, I didn´t like those at all. But there was also this dress... It was big, red and so beautiful. My boyfriend  made me return it, because he made a very valuable point that I am never gonna wear it, or at least I don´t have any occasion in the near future where I can put it on. So it had to go. I´m a little sad, haha! 

________________________________________________


Tässä on lauantai illan asu.
Kuten näkee, asu on täysin sama, kuin päivällä, paita on vain vaihtunut ja se saa koko asun näyttämään ihan erilaiselta. Lisäsin asuun sormuksia (koska niitä ei voi koskaan olla liikaa ;-)), jotka olen ostanut H&M:stä. Yleensä käytän vain Silver Bar Finlandin koruja, mutta "tarvitsin" nämä välttämättä viime vuoden lopulla, joten ostin vain ensimmäiset, mitkä löysin. Enkä muuten ole käyttänyt niitä ennen kuin eilen :-D
Kengät ovat uudet, tilasin ne Zalando Loungesta (ostan tuskin koskaan täysihintaisia tuotteita), koska vanhoissa talvikengissäni on reikiä, heh! Halusin talvikenkiini myös vähän korkoa.
Niin muuten! Hemmetti sentään tuota Zalando Loungea!!! Olen niin koukussa siihen! Kumpa en olisi koskaan löytänyt sitä, haha!

Nyt kun tuli mainittua tuo Zalando, niin tulin juuri kotiin töistä, kävin matkalla viemässä palautus paketin postiin. Siinä paketissa oli kengät, jotka olivat todella huonolaatuisen tuntuiset ja näköiset, en pitänyt niistä ollenkaan. Mutta siellä oli myös mekko... Se oli iso, kirkuvan punainen ja niin kaunis. Poikaystäväni laittoi mut palauttamaan sen, ellen pystyisi keksimään jotain tilaisuutta vuoden sisällä, mihin voin sen pistää. En keksinyt mitään. Sen täytyi vain lähteä. Olen hiukan surullinen, haha!

-VNo comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)