February 24, 2017

SUSHI FOREST

Our dinner at Sushi Forest today :-)

We were supposed to go to Vietnamese place, but when we got there, the whole place smelled so bad, like someone has been smoking in there for the last fifty years, so we decided to ditch that place and have sushi instead. It was kinda shame, since neither of us have never tasted Vietnamese food before. But maybe we will find another place someday :-) If anybody know a good place in Helsinki area, please tell me! 

We just got home after a trip to a super market, where we bought everything we need tomorrow and some extra. Soon we will start eating vegetables and dip (our favorite) and watch the show I talked about before, Locked Up. We are so obsessed with that show, haha! 

I was looking trips today as well, and I would really like to go somewhere this summer. I think it will only be a short trip, inside Europe, maybe France, Denmark, Germany or something else. I want to go so badly to see the world. Wish I had more time. AND more money, haha! 

Well, I´m off to the sofa. I will show you my look of today tomorrow. Good night sweethearts!


_________________________________

Illallinen Sushi Forest- ravintolassa tänään :-)

Meidän piti mennä syömään vietnamilaista, mutta kun pääsimme sinne paikkaan, jota olin ahkerasti googlettanut ja joka oli saanut todella hyvät arvostelut, oli itse paikka aika iso pettymys. Koko ravintola haisi siltä, kuin siellä olisi poltettu ketjussa 50 vuotta, joten päätimme hylätä sen ja menimme syömään sushia sen sijaan. Se oli tavallaan aika sääli, sillä kumpikaan meistä ei ole ennen syönyt vietnamilaista ruokaa. Ehkä joskus löytyy joku kiva paikka :-) Jos joku tietää jonkun hyvän vietnamilaisen paikan pääkaupunkialueelta, niin vinkatkaa ihmeessä!

Tulimme kotiin hetki sitten, nyt on kaikki ostettu huomista varten ja vähän ylimääräistä siihen päälle. Harvemmin tulee ostettua kunnon satsia kerralla, vaan kaupassa joutuu useimmiten käymään lähes päivittäin, joten toivotaan, että nyt riittää hetkeksi. 
Kohta on aika syödä lisää, tällä kertaa kasviksia ja dippiä (meidän suosikki) ja katsoa sitä vankila-sarjaa, josta puhuin jo aikaisemmin, Locked Up. Me ollaan niin koukussa siihen, haha!

Katsoin myös vähän matkoja tänään, haluaisin kovasti lähteä johonkin tänä kesänä. Luulen, että se tulee olemaan lyhyt reissu, luultavasti Euroopan sisällä, kuten Saksa, Ranska, Tanska tai joku muu. Katsotaan. Euroopassakin on niin paljon vaihtoehtoja, että on vaikea päättää. Ainoa on, etten halua mennä maahan, jossa olen jo käynyt, mutta sekin jättää aika paljon pelivaraa, koska olen lähinnä ollut Euroopan ulkopuolella. Äh, haluan vaan niin kovasti päästä näkemään maailmaa! Olisipa mulla enemmän aikaa. JA enemmän rahaa, haha!

Okei, mutta nyt alkaa sohva kutsua. Näytän teille huomenna tämän päivän koko asun. Hyvää yötä muruset!

-V 

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)