February 25, 2017

YESTERDAYS LOOK


It's six o'clock on a Saturday morning and I can't sleep :-(
I just woke up with a huge headache and I haven't been able to sleep after, even tho I took a painkiller. This sucks!
 We went to sleep at 1am, so I'm going to be one tired girl later today. 

There is also something wrong with Felix. He has started too pee inside the apartment after his surgery (he had only one ball out, so we had to remove them) and yesterday, or actually it was already today, he peed in uor bed. Well, is not so much peeing, but soiling him self. I don't know, should I be mad at him? I don't think he did on purpose, so it's not cool to yell at him or be mad, if he can't help it. Could it be from the surgery?

Well we have to try to figure that out. To another topic, this is how I looked like testejä when we had dinner. Do you like it? :-) Photos are little bit blurry, sorry for that, but it was super cold and we wanted to do that quickly.
Nothing really special, just a very casual outfit. I love that shirt or what is it? A blazer? I bought it from Barcelona, but I can't remember with my morning brain from where. 

I should maybe try to sleep a little more. Or maybe I just give up and go out with Felix. 

Anyhow, have a great weekend! 

__________________________________Kello on kuusi aamulla, kun aloin kirjoittaa tätä postausta. Lauantai ja kun saisi nukkua, niin heräät jo tähän aikaan hirveään päänsärkyyn, etkä saa enää unta.

Vähän ärsyttää, kun vielä särkylääkkeen jälkeenkin tuntuu, että pää räjähtää.
Mentiin nukkumaan vasta kello yhdeltä, niin ei oikein lämmitä nämä viiden tunnin yöunet :-( 
Saattaa olla tämä nainen aika väsynyt myöhemmin tänään.

Meillä on Felixin kanssa ongelma, se on alkanut pissaamaan sisälle leikkauksen jälkeen  (vain toinen kives oli laskeutunut ja ne piti poistaa) ja nyt eilen illalla, tai oikeastaan se oli tämän päivän puolella, se päätti pissata sänkyyn. Tai ei se oikeastaan edes pissaa, vaan kastelee alleen. Mä en nyt ollenkaan tiedä pitäisikö sille olla vihainen vai ei? En millään tahdo uskoa, että se tekisi sen tahallaan, ei ollut mitään syytä, kun se oli ollut tuntia aikaisemmin ulkona. Koira oli itsekin ihan pissassa, koska teki sen makuulteen. Voisiko tämä johtua siitä leikkauksesta? Onko jollain kokemusta?

Sitten toiseen aiheeseen, eli tuohon eiliseen asuun, joka mulla oli päällä kun käytiin syömässä. Mitä pidätte siitä? :- ) 
Kuvat ovat vähän suttuisia, pahoitteluni siitä, ulkona oli vaan ihan super kylmä ja haluttiin homma kasaan mahdollisimman nopeasti. 
Eihän tuossa asussa ole mitään sen kummempaa, tykkään kyllä todella paljon tuosta paidasta tai bleiseristä, mikä ikinä onkaan. Ostin sen Barcelonasta viime syksynä, mutta en nyt aamuaivoilla saa ollenkaan päähäni mistä kaupasta.

Ehkä pitäisi vielä yrittää saada unta? Tai sitten vaan luovutan ja menen Felixin kanssa ulos...

Hyvää viikonloppua kaikille joka tapauksessa! 

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)