March 9, 2017

ANDROGYNOUS


My look from yesterday :-)

I decided to go a bit androgynous with my look, over-sized blazer, loose satin pants and just a basic shirt to go with it. The pants, with the shirt, are from Bik Bok (so comfy!!!), blazer is from Zara and shoes from S. Oliver. And look at the watch! How cool is that? It is from Baby G, I won it after my first half marathon. 

How is everybody today? I am fine, other that I had such a tight bun today in my hair, so now my whole head hurts so bad. I´m trying to massage it, but it just not helping at all! Maybe a shower will help? 

By the way. I have been dreaming about going abroad this summer with my man, as I mentioned few weeks ago and I think I know where I want to go. Gdansk! I have been there once and it was such a beautiful city, only an hour away by plane and it isn´t expensive at all to go there! So I am really hoping that we can make that happen. I don´t have any summer holidays, I lost them when I changed jobs, but maybe I can manage a long weekend there. Lets see. I really need to get somewhere tho, I love travelling so much and if I had money and no responsibilities, I would be long gone, haha!

____________________

Tässä on eilinen lookkini kokonaisuudessaan :-)

Päätin mennä vähän androgyynimällä (?) tyylillä, joten valitsin ison jakun, löysät satiinihousut ja tavallisen puseron. Paita ja housut (niin mukavat päällä!) ovat Bik Bokista ja jakku on Zarasta. Kengät ovat ne S. Oliverin, joita olen tässä pitkin viikkoa hehkuttanut. Ja katsokaan tuota kelloa! Eikö ole ihan uskomattoman cool? Se on Baby G:n ja voitin sen ensimmäisen puolimaratonini jälkeen arvonnassa.

Miten kaikilla menee tänään? Mulla menee muuten ihan hyvin, mutta hiukseni olivat koko päivän todella kireällä nutturalla ja nyt koko päänahka sattuu. Yritän hieroa sitä, mutta se ei tunnu auttavan. Ehkä suihku auttaisi?

Niin muuten! Kuten jo joskus aikaisemmin mainitsin, niin olisi kiva kesällä lähteä reissuun miehen kanssa ja olenkin miettinyt, että mihin päin voisi suunnata ja sitten keksi sen. Gdansk! Olen kerran käynyt siellä ja se on kyllä uskomattoman kaunis kaupunki! Ja mikä parasta, sinne lentää vain sen tunnin, eikä sinne ole ollenkaan kallis mennä. Ikävä kyllä kaikki kertyneet kesälomani paloivat vaihtaessani työpaikkaa, mutta ehkä voisin saada järjestettyä pitkän viikonlopun sinne. Katsotaan. Pakko on kuitenkin johonkin päästä. Rakastan matkustelua yli kaiken ja jos mulla olisi todella paljon rahaa, olisin lähtenyt aikoja sitten ja tuskin olisin palaamassa ihan pian, haha!

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)