March 20, 2017

BACK TO BLACK (AND GRAY)

Sorry for not writing almost anything during the weekend. It was kind of a busy two days, but I was also feeling little down yesterday. I will tell why later. 

This is what I had on last week, can't remember the day, tho, haha! I like thar cardigan from H&M. It soft and long, perfect for these colder spring days. It goes nicely with those fake leather pants. 
That pretty necklace is of course from Silver Bar Finland, I love it, so simple yet not boring at all! I don't like statement jewelry so much, my taste is more simple and minimalistic. 

__________________

Anteeksi hiljaisuus täällä blogin puolella viikonlopun aikana. Kiireiset kaksi päivää takana, mutta mieli oli myös eilen hiukan maassa, kerron siitä myöhemmin lisää.

Tässä on asukokonaisuus viime viikolta, en tosin nyt kuollaksenikaan muista miltä päivältä, heh! Pidän kyllä niin paljon tuosta H&M:n villatakista, se on niin pehmeä, pitkä ja lämmin, täydellinen näihin kylmiin kevät päiviin. Ja sopii mielestäni mainiosti noiden tekonahkahousujen pariksi :-)

Kaunis kaulakoruni on tietysti Silver Bar Finlandin, rakastan sitä, niin yksinkertainen, mutta ei missään nimessä tylsä! Mä en erityisesti pidä statement koruista, oma makuni on paljon minimalistisempi ja yksinkertaisempi. 

-V


8 comments:

 1. Girl, you look stunning! :)

  https://tinkaragolob.wordpress.com/

  ReplyDelete
 2. Lovely pictures....do you get compliments about your eyes a lot? Almost like it tells a story

  ReplyDelete
  Replies
  1. What a sweet comment, thank you so much! :-) I get most compliments of my eyes actually, heh! Always nice to here that tho :-)

   Delete
 3. Cool outfit! Love your hair!
  http://www.stylequest.se/

  ReplyDelete
 4. I love your style. That coat looks amazing on you x

  www.kissablekreations.co.uk

  ReplyDelete

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)