March 23, 2017

BLACK DRESS










Here is the full look of the dress I was wearing on Sunday. The dress is from H&M, but it is pretty old, so I don´t know if they still have these. Probably not. But isn´t it pretty anyway! I love the fact that it is a long dress (it's okay if you forget to shave), but there is still some sex appeal because of the mesh fabric. I think it would better in dark blue/navy tho, this is maybe a little too black for happy occations, but it will do anyway :-) 
I feel pretty in that dress and that is the most important thing. Never buy clothes you don't feel comfortable in, no matter how pretty or how in fashion they are. I don't even think that the idea of fashion is to put on all the clothes that are in. For me it is more of an inspiration on what to wear, rather than following trends like a maniac. If I see something I like, I will buy it, doesn't matter if it's last season or whatever. 

I took these photos after the ceremony, when we drove back to Masku to pick up Felix from my moms. I asked my boyfriend to take them and for some reason he was just taking pictures of Felix pooping, haha! I told him to stop, that we already have enough pictures of Felix and he was like, you mean enough from Felix, but not enough from you? Oh, snap! Haha! 

On the way back home we played this car game, when every time you see a red car, you yell "hep". I won it by far! But then I could not stop and yelled hep for the rest of the way home. And it is a two hour ride, so it got a little annoying for my boyfriend at the end, hehe!

______________________________

Tässä loput kuvat mekosta, jota pidin sunnuntaina. Mekko on H&M:stä, mutta ostettu jo muutama vuosi sitten, joten samanlaista tuskin enää löytyy. Eikö se ole kuitenkin kaunis? Pidän siitä kyllä kovasti, etenkin tuosta yläosasta! Mekossa on kiva myöskin se, että se on pitkän mallinen (ei haittaa vaikka on unohtanut sheivata), mutta että siinä on kuitenkin vähän seksikkyyttä, joka saadaan aikaan tuolla läpikuultavalla mesh- kankaalla. Luulen, että mekko voisi olla vieläkin kauniimpi jos se olisi tumman-/laivastonsininen. Tuntuu, että tämä on vähän turhankin musta hauskoihin tilaisuuksiin, toki tämäkin kelpaa :-)
Itselläni on tässä mekossa nätti olo ja sehän on vaatteissa se tärkein juttu. Ei kannata ostaa mitään, missä ei tunne oloaan mukavaksi, oli se sitten miten paljon muotia tahansa ja haluaisit sen sopivan itsellesi. Minulle muoti on muutenkin enemmänkin inspiraatiota varten, siitä voi saada oivalluksia mitä pukea tai miten asusteita voi yhdistellä. Mielestäni siinä vaiheessa mennään metsään, kun seurataan trendejä orjallisesti, eikä omasta tyylistä ole tietoakaan. Jos näen jotain, mistä pidän, tasan varmasti kyllä ostan sen, oli se sitten kuluneen kauden trendejä tai uusinta uutta. 

Kuvat on otettu tilaisuuden jälkeen, kun ajoimme äitini luokse hakemaan Felixiä. Pyysin miestäni ottamaan muutaman kuvan nopeasti, mutta syystä tai toisesta hän vain otti kuvia Felixistä kakkaamassa, haha! Käskin hänen lopettaa sillä perusteella, että meillä on jo ihan tarpeeksi monta kuvaa Felixistä, johon hän vastasi, ai että Felixistä on tarpeeksi kuvia, mutta sinusta ei. Mikä vastaisku! Haha!

Kotimatkalla pelasimme sitä autopeliä, jossa pitää bongata kaikki punaiset autot. Minä voitin niin selkeästi koko homman! Huono puoli oli se, etten pystynyt lopettamaan ja huusin koko loppumatkan hep, aina kun näin punaisen auton. Matka on kuitenkin melkein kaksi tuntia, eli poikaystävälläni oli kyllä kestämistä, hehe!

-V




6 comments:

 1. I'm not a girl, who wears a lot of dresses, but I love this one! :)

  https://tinkaragolob.wordpress.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks, I like this one as well! :-)

   Delete
 2. You can't go wrong with black on black! I love this look.

  ReplyDelete
  Replies
  1. That is true! Black is the new black, haha!

   Delete
 3. Love this dress Veera. Now spring is here I can't wait to get out some of my dresses! You accessorised this so well..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you :-) I am so happy spring is here, JUST because I can wear dresses more, heh!

   Delete

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)