March 22, 2017

BLACK ´N WHITE
SNEAK PEAK // CLOSE UP

Here are some sneak peak pictures of the dress I wore in my nephews christening. 

You know what? I am tired, as usual, haha! I have been sleeping six hours per night for almost two weeks now and it is really starting to get a tole on me. And the worst part is that it is 100 percent my own fault. I just feel like I have so much to do all the time and then I push and push the time when I go to sleep and well, this happens. My concentration is not really at it´s best, haha! Yesterday my go worker said to me "where so want these to go?" and pointed at some metals we need for our motors. What I heard was where do I want to go and I answered "to the toilet" and he said that "I don´t they are gonna fit" and I just stood there thinking what the hell we are talking about, haha!  

Today I swear that I am going to bed right away, after taking Felix out. I really need it. It is scary how fast you notice the lack of sleep, and it doesn´t even have to be a week of bad sleeping, even after a one night you could be a total mess. That is how important sleeping is.

_________________________

Tässä muutamia kuvia mekosta, joka mulla oli kummipojan ristiäisissä.

Tiedättekö mitä? Olen väsynyt. Kyllä taas, haha! Olen nyt melkein kahden viikon ajan nukkunut vain kuusi tuntia yössä ja se alkaa pikkuhiljaa tuntua. Pahinta tässä on tietysti se, että se on ihan täysin oma vikani. Jotenkin tuntuu, että iltaisin on vaan niin paljon tekemistä ja vaan työnnän ja työnnän nukkumaan menoa eteenpäin ja sitten näin taphatuu. Voin kertoa, että reagointi- ja keskittymiskykyni eivät ole nyt ihan parhaimmillaan, haha! Eilenkin työkaverini kysyi minulta: "Mihin haluat, että nämä menevät?" ja osoitti lavaa, jossa oli metalleja, joita tarvitsemme moottorien kasaamiseen. Jotenkin kuulin sen niin, että mihin minä haluan mennä ja vastasin, että vessan. Hän siihen sitten, että tokkopa sinne mahtuvat ja minä seisoin tyhmänä siinä miettien, että mistä ihmeestä nyt puhutaan, haha!

Tänään kyllä menen heti nukkumaan kun olen vienyt Felixin töiden jälkeen ulos, todella tarvitsen unta. On pelottavaa miten nopeasti unen puutteen huomaa itsessään, eikä tarvitse edes olla montaa yötä nukkunut huonosti, joskus on aivan sekaisin jo yhden yön jälkeen. Taas näkee miten tärkeää nukkuminen oikeasti on!

<!-- TradeDoubler site verification 2943065 -->

2 comments:

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)