March 7, 2017

BLURRY
Of course, as soon as I say out loud how happy I am that the Sun is shining and that the winter is almost over, comes a snowstorm. So typical, haha!  But seriously, it crazy windy outside and it´s almost impossible to move there. Felix couldn´t stay still while peeing, he had a hard time trying not to fall down. I was hoping to get some outfit pics taken today, but I think there is no way I can convince my boyfriend to stay out there. I can´t almost convince myself! Hopefully tomorrow is a better day, weather wise, so we can do that. 
Anyway, this is how I looked like yesterday, sorry about the blurry pics (once again), but it comes dark still so early and we can only take the photos after my boyfriend gets out from work, so these will have to do :-) It will get better WHEN the spring comes, I promise. 

___________________________

Tottakai, kun sanon ääneen, miten ihanaa on kun aurinko paistaa ja että kohta on kevät, niin alkaa ihan kamala lumimyrsky. Niin tyypillistä, haha! Mutta ihan oikeatsi, tuolla on ihan jäätävä tulli, eihän siellä melkein pääse eteenpäin. Felix raukka ei meinannut pissatessaan pysyä pystyssä ja sillä oli oikeasti ongelmia, siinä ettei raukka kaadu kumoon. Toivoin myös saavani tänään hieman asukuvia, mutta se taitaa olla mahdoton ajatus, en varmasti saa suostuteltua miestäni olemaan ulkona ottamassa kuvia tuommoisessa säässä. En melkein saa edes itselleni perusteltua miksi menisin ulos, jos ei ole ihan pakko! Toivottavasti huomenna on vähän parempi sää, niin saamme otettua muutaman kuvan.
No, jokatapauksessa, tältä näytin eilen, olen (jälleen kerran) pahoillani suttuisista kuvista, mutta koska täällä tulee niin nopeasti pimiää edelleen ja mieheni pääsee töistä silloin kun pääsee, niin asianlle ei oikein voi mitään. Ne kyllä paranevat kun päästään vähän lähemmäs kevättä ja valoa riittää taas, lupaan sen :-)

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)