March 18, 2017

DRESS OVER DRESS


This is what I wore last Thursday :-)

I got that baby pink dress from my friend and I thought it was so pretty, but so girly for me. I love the girly stuff, but I don´t know if that really suits me. So, I put it on another dress! Army green tunic from Marc O`Polo. I think it looks good like that. My boyfriend didn´t agree at all, haha! He was like "you have a dress and then you have a dress. Why?" :-D
Can you spot the sticker in my shoe, btw, haha! I tried and tried to get it off, but it was clued to the shoe or something! What ever, haha! It can stay there, hopefully nobody isn´t looking at the bottom of my shoe.
The dress thing was otherwise okay, but because I have no boobs, the pink dress kept falling off, as you can see, I am holding it in many of these pictures. I never wear strapless dresses because of that. Doesn´t bother me though, can´t have it all, right? Haha, just kidding, that is not my only flaw. 
How do you like my look? 

_____________________

Tässä asuni torstailta :-)

Sain tuon vaaleanpunaisen mekon ystävältäni ja pidin siitä heti, se oli niin tyttömäinen ja söpö. Ongelma on vain se, että vaikka kuinka pidän tyttömäisistä ja näteistä vaatteista, en vain tiedä sopiiko ne minulle kovin hyvin. Niinpä päätin yhdistää mekon Marc O`Polon armeijan vihreään tunikaan. Mielestäni se näytti oikein kivalta, mutta poikaystäväni oli täysin eri mieltä, haha! Hän oli vain, että "siis, sulla on mekko ja sitten mekko. Miksi?" :-D

Pystyttekö muuten huomaamaan tarran kenkäni pohjassa? Yritin ja yritin irrottaa sitä, mutta se mokoma oli vissiin liimattu kiinni, joten luovutin. Ihan sama. Toivottavasti kukaan ei käytä aikaansa tarkastelemalla muiden kengän pohjia, haha!

Mekko oli muuten tosi toimiva asuste, mutta koska mulla ei juurikaan ole tissejä, niin se valui jatkuvasti. Näkyykin varmaan monessa kuvassa, että pidän siitä kiinni tai nostan sitä ylös, heh! Tämän takia en juuri koskaan käytä olkaimettomia mekkoja.
Ei se tosin mua hirveästi vaivaa, kukaan ei ole täydellinen. No ei kai! On mulla paljon muitakin virheitä!
Mitä mieltä te olette lookista?

-V
2 comments:

  1. Musta noiden mekkojen värit toimii tosi hyvin yhteen, mutta vyön jättäisin kyllä ehdottomasti pois! Nyt siinä on vähän liikaa jo kaikkea.. Mutta vaikeaa tietty jos mekko ei meinaa muuten pysyä päällä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juuri siksi se on siinä 😂 jos edes olisi ollut musta vyö, niin olisi toiminut paremmin, mutta en tietysti löytänyt sitä. Mutta samaa mieltä, olisi ollut parempi ilman!

      Delete

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)