March 23, 2017

ESPRIT LOVE


I have been baking all day, since I got home from work. I did pizza doe for tomorrow and today I am making bread :-) Nothing better than fresh baked bread if you ask me! 
I am making both of them gluten free. Would you like to have the recipes here?

But enough from baking and lets talk about clothes! I think everybody knows the brand called Esprit. I first heard it when I was very young and it was kinda a big deal back then to have clothes from Esprit (And I am pretty sure I am not the only one who thought it was Espirit, haha!)
I didn´t even think about that label for many years, until I started working in Sokos (big apartment store in Finland). In there, I found it again! I like their clothes because the quality is good, but they are not expensive at all! I have owned a punch of clothes from Esprit, including this shirt I have in these pictures. The clothes are timeless and beautiful, simple yet exciting! 
Now I found this new online store that also sells Esprit! It is called La Redoute and it is mostly French fashion (you know, always so stylish French people), but you can find a lot more in there too! And they ship world wide and it is free if you purchase more than with 89 euros!
 If you want to shop products from Esprit, HERE is the direct link to it! Happy shopping! 

______________________________________

Olen tänään leiponut koko päivän sen jälkeen, kun tulin töistä kotiin. Tein pizzataikinan valmiiksi huomista varten ja tänään paistan sämpylöitä. Ah, ei ole mitään parempaa, kuin vastapaistetut sämpylät! 
Molemmat ovat gluteenittomia, haluaisitteko reseptit tänne? :-)

Mutta leipomisesta, mihinkäs muuhun, kuin vaatteisiin! Kaikille on varmasti tuttu sellainen vaatemerkki kuin Esprit? Itse tutustuin kyseiseen merkkiin hyvin, hyvin kauan sitten, silloin kun se oli todella kovassa huudossa (silloin vielä luultavasti joku muukin kuin minä luuli sen olevan Espirit). 
En ajatellut kyseistä merkkiä paljonkaan, ennen kuin menin Sokokseen töihin ja löysin sen uudestaan. Rakastan merkin hinta-laatu- suhdetta, olen elämäni aikana omistanut useita Espritin vaatteita, mukaan lukien tämä paita, joka on kuvissa päälläni. Vaatteet ovat ajattomia ja kauniita, yksinkertaisia, mutta eivät tylsiä.
Nyt vähän aikaa sitten satuin löytämään sellaisen sivuston kuin La Redoute (Inspiroidu ja sisusta - katso valikoima tästä), siellä on suurimmaksi osaksi ranskalaista muotia (kyllähän te tiedätte ne aina niin tyylikkäät ranskalaiset), mutta sieltä löytyy todella paljon muutakin! Ja he toimittavat jokaiseen maahan, myös toimituskuluitta, mikäli ostat yli 89 eurolla tuotteita.*postaus sisältää mainoslinkkejä
*Post contains add links

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)