March 9, 2017

FEATHERS

How can it be almost weekend already? Time goes by so fast, it´s crazy! And little scary as well. I don´t wanna get older! Okay, so far aging has been nice, I think I get better when I get older, like most people do, more mature and all that. Funny that I think these kinda things only because the week is ending, haha! 

I was planning on going to see my sister and her baby this wekend, but I forgot that my boyfriends´ parents are coming here. They haven´t been in this new apartment yet, so it´s about time my boyfriend invited them, haha! We have a lot of cleaning to do before that (why this is always the case? I wish I could be one of those really organized people, whose home is always clean and pretty). 

Well of topic, how do you like these earrings? I love them! They are from Silver Bar Finland and I have had them for a while now, but they are still one of my favorites! I have the same one in orange as well and those are also so pretty :-))
I think they are perfect for both winter and summer. I can already picture myself with these in the summer, wearing jean shorts and a white blouse or a top and some other hippie accessories :-)
Summer c´moooooon!!!!

_______________________

Apua, miten on taas kohta viikonloppu??? Aika menee niin nopeasti, vähän liiankin jos minulta kysyy. En halua vanheta! No okei, toistaiseksi vanheneminen on ollut ihan jees, uskon, että paranen vanhetessani, kuten lähes kaikki. Ikä tuo kypsyyttä ja muutenkin selkeyttä elämään, mikä on mukavaa. Hassua kyllä, että alan miettimään tällaisia ajatuksia vain siksi, että kohta on viikonloppu, haha!

Olin suunnitellut meneväni katsomaan siskoani ja hänen vauvaansa viikonloppuna, mutta olin ihan kokonaan unohtanut, että poikaystäväni oli kutsunut vanhempansa käymään meillä. He eivät ole vielä kertaakaan olleet tässä asunnossa, joten oli jo aikakin, että mieheni kutsuu heidät kylään! Meillä on taas aika paljon siivottavaa sitä varten (miksiköhän se aina menee niin? Olisi ihan mahtavaa olla sellainen järjestelmällinen ihminen, jonka koti on aina siisti ja kaunis).

Aiheesta kukkakeppiin, mitä pidätte näistä korvakoruista? Minä rakastan näitä! Ne ovat Silver Bar Finlandin ja mulla on ollut nämä jo jonkin aikaa, mutta ne ovat edelleen yhdet suosikkikoruistani. Mulla on samanlaiset oranssina ja ne ovat aivan yhtä nätit :-))
Musta ne sopivat loistavasti sekä talveen, että kesään. Voin jo kuvitella pitäväni niitä kesällä farkkushortsien, jonkun  valkoisen yläosan ja muiden hippi asusteiden kanssa :-)
Kesä, tule jo!!!!!

-V


No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)