March 17, 2017

FRIDAYYYYSNEAK PEAK // CLOSE UP

Friday, yet again! Why is it that weeks go by so fast? I would really like to enjoy these first days of spring, but I feel like all I do is work, watch TV and sleep. Yesterday we were out tho, took some pictures of my look (I will post the look later), ate and bought some stuff we "needed". It always goes like that, we hardly buy anything to eat, just a whole lot of hygiene products etc and then we have to go again the next day. I would love to buy all the weeks grocerys at the same time, but for some reason it is so hard for me/us.

In the future of this blog, btw, I am going to start focusing on writing a lot more, making it easier and more pleasant to read. Now I'm always writing when I'm super busy, goibg somewhere or at work, so that is going to change s bit. I am getting more confident with blogging and it still feeld like a lot of fun, so I think it is time to go to the next level :-)

Well, hope you are having a great day and looking forward for a super dope weekend! 

_______________

Perjantai, taas... Miten nämä viikot menevät niin nopeasti? Olisi ihan mahtava nauttia kunnolla näistä ensimmäisistä kevätpäivistä, mutta tuntuu että kaikki mitä teen menee akselilla työ-sohva-sänky. Pitäisi olla enemmän ulkona, eilenkin sää oli uskomaton, oli jopa melkein lämmin. Ja eilen olimmekin ulkona, käytiin kuvaamassa päivän asu (loput kuvat taas myöhemmin), käytiin syömässä Asian fusion ruokaa ja sitten isossa kaupassa ostamassa kaikkea "tärkeää". Aina se menee niin, tarkoituksena ostaa kaikkea, ettei vähään aikaan tarvitse mennä ja tullaan ulos hygieeniatuotteiden kanssa, tuskin mitään ruokaa ostaneena. Sitten pitääkin seuraavana päivänä mennä heti uudestaan, kun jääkaappi huutaa tyhjyyttään ja jotain pitäisi taikoa päivälliseksi. Olisi niin hienoa ostaa koko viikon ruuat kerralla, mutta jotenkin se ei onnistu multa /meiltä.

Tulevaisuudessa aion muuten keskittyä entistä enemmän blogini tekstin sisältöön, toivottavasti saaden tekstit helpommin luettavaksi ja miellyttäväksi. Usein tuppaa nimittäin käymään niin, että kirjoitan ihan kauheassa kiireessä  (kuten nyt), joko kun olen juuri lähdössä, töissä tai muuten vain kun nopeasti haluan jakaa jotain. Haluan myös kirjoittaa enemmän omista kauneudenhoito rutiineistani. 
Olen tullut enemmän ja enemmän sinuiksi blogini kanssa ja se on edelleen todella mieluisaa hommaa, kun ennen taas aloin ahdistua hetkessä ja saatoin monta kertaa kuukaudessa poistaa ja aloittaa blogini aina uudestaan. Joten nyt uskon, että voin mennä seuraavalle tasolle blogini kanssa :-)

Toivottavasti kaikilla on ihan mahtava päivä tulossa ja odotatte innolla viikonloppua!

-V


11 comments:

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)