March 24, 2017

HEART OF STEEL

Good morning guys! :-))
I think we all know what day it is, Fridayyyyyy! I have been so messed up with days this week and I thought yesterday was Wednesday so you can imagine how happy I was to find out that only one more day to go, haha! And next week I only work in the evenings so I'm hoping to get my sleeping problem solved, even if it is only for a week. 
Today I have nothing really planned, just that I have to take the car to a carwash. It is about time! Everytime you touch that car, even a little, you get so dirty! Gotta love spring time for that, haha! 
After that I am just gonna come home and make pizza and then maybe just go to bed. I have to go to Turku this weekend as well, my dad has his birthday and then I think I will meet up with some friends :-)) the drive there sucks so bad, so I am thinking of taking the train, even though I can't move myself around so much if I do that, but at least I can blog during the way or whatever. 
Well, gotta run! Have a lovely day!

____________

Huomenta kaikille!

Kaikki varmasti tietävät mikä päivä tänään on, koska se on perjantaiiiii! 
Olen ollut ihan sekaisin päivistä koko viikon ja eilen olin täysin varma, että on keskiviikko. Ette voi kuvitellakaan miten iloinen olin, kun mulle kerrottiin, että onkin jo torstai. Sehän tarkoittaa, että enää yksi päivä täytyy jaksaa :-)) Ensi viikolla mulla onkin koko viikko iltavuoroa, joten toivottavasti saan tämän mun uniongelman ratkaistua, edes vaikka vain viikoksi.

Tänään en ole sen kummemmin suunnitellut mitään, paitsi töiden jälkeen täytyy viedä auto pestäväksi. Ja oli muuten jo aikakin! Joka kerta kun autoon koskee, edes ihan vähän, siitä tarttuu likaa. Takki varsinkin on koko ajan ihan harmaa, kun sisään ja ulos mentäessä pyyhkii itseään siihen. Kevät on kyllä tässä asiassa niin kiva, haha!

Tuon jälkeen ajattelin tehdä pizzaa ja kun se on syöty, menen varmaan vain nukkumaan. Pitää mennä käymään taas tänä viikonloppuna Turussa, koska isälläni on syntymäpäivä ja varmaan siinä samalla tulee moikattua muutamaa kaveria :-)) Ajamatka sinne on kyllä niin tuskainen, että harkitsen meneväni junalla. Vaikka se vaikeuttaa liikkumistani siellä päädyssä, on se silti sen arvoista, kun matkalla voi blogata tai muuta sellaista. 
Nyt täytyy lähteä! Toivottavasti kaikilla on ihana päivä! 

-V

14 comments:

 1. Pretty necklace. A train ride sounds like a perfect way to get inspiration to blog.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I love taking the train, but seems like this time I have to take the car, so I can move around better :)

   Delete
 2. Pretty necklace.
  Sometimes we do loose track of time.
  You too have a good day. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. The necklace is perfect :) and yes, we do and itcis fun if goes that way that mine did, but not the other way around :)

   Delete
 3. Great post, what is the language the 2nd paragraph is written in? :o

  ReplyDelete
 4. You sound very positive so this makes me happy. Also that heart necklace in the first picture is so pretty!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww thank you :) so nice to hear that. Isn't it? I love that necklace!

   Delete
 5. Yeah..FRIDAY is the days I am so looking forward each week too. Its time to relax.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Exactly! Finally some time to just take for me :) and to get up n running for the new week!

   Delete

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)