March 6, 2017

LUMBINI
Okay... Seems like we don´t eat at home almost never now, haha! We shouldn´t really do so much eating out, it´s so expensive if you do it too often. But it is sooooo good! I love Nepalese food and that place is right next to our house (dangerous!). 

Aaaanyway, we just got back home and I will go to sleep asap, before that I will take a shower, so I don´t have to do it in the morning. I always shower at night, because you get pretty dirty in the factory, so it is also nicer to go to bed when you are clean.

Good night! 
I will show you the outfit tomorrow
Puss

___________________

Okei... Näköjään me ei syödä enää ollenkaan kotona, haha! Ei oikeasti pitäisi syödä niin paljon ulkona, siitä tulee niin kallista jos käy liian usein. Mutta se vaan on niiiiiin hyvää. Paljon parempaa mitä saan ikinä kotona aikaiseksi. Nepalilainen ruoka on muutenkin yksi lemppareistani ja tämä ravintola sattuu olemaan ihan kotimme vieressä (vaarallista!)

Tulimme juuri kotiin ja menen nukkumaan heti, kun vain ehdin, sitä ennen aion käydä suihkussa, ettei sitten aamulla tarvitse. Käyn lähes aina iltaisin myös siksi, että töissä tulee usein aika likaiseksi, joten on paljon kivempi mennä puhtaana sänkyyn.

Hyvää yötä kaikille!
Laitan huomenna tämän päivän asuni tänne
Puss!

-V 

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)