March 21, 2017

MASKUN KUNTAVAALIEHDOKAS: RAILI SELINHEIMO
RAILI SELINHEIMO, MASKUN KUNTAVAALIEHDOKAS, VAKKA-SUOMEN VIHREÄT
48

Raili on KTM ja liiketalouden lehtori Turun Ammatti-Instituutissa, tämän lisäksi hän toimii vapaa-ajallaan Maskun-Ruskon-Vahdon 4H:n hallituksen puheenjohtajana ja pitää heppakerhoa. Nyt jo aikuisten lasten ollessa alakoulussa, hän oli aktiivisesti mukana vanhempainyhdistyksessä Kurittulan koulussa. 
Hän on pitkän linjan hevosharrastaja, pitänyt leirejä lapsille ja ratsastustunteja liikuntarajoitteisille, ollut hevosten kanssa kesäteatterissa ja markkinoilla, sekä ratsastanut paljon itse. 

Raili on muinaistekniikan artesaani, sekä opiskellut itselleen käsityöntekijän ammattitutkinnon. Hän on kiertänyt markkinoita myyden käsityötuotteita- ja tarvikkeita nimellä Huovuksissa

Jotta vapaa-aikaa ei kertyisi liikaa, löytyy häneltä myös aikamoinen eläinkatras kotoa, on koiria, lampaita, vuohia, kissoja ja niin, niitä hevosia.

Tämä lista Railin tekemisistä ei toki lopu tähän, mutta niistä voi lukea lisää TÄÄLTÄ.

Kaikki tämä kuulostaa hienolta, eikö? 
Mutta miten olisi jos asiaa lähestytään tällä kertaa toiselta kantilta; minun silmieni kautta, sillä itse olen tuntenut Railin jo lähes 27 vuotta. 
Hän on äitini.

Voin sanoa oppineeni äidiltäni käytännössä kaikki elämässä tarvittavat taidot, hän on opettanut minut pilkkomaan puita, hän on opettanut minut pesemään pyykkiä, maksamaan laskut, auttanut kädestä pitäen tekemään ensimmäisen CV:ni ja työhakemukseni. 
Äitini on aina ollut läsnä, eikä hän ole koskaan yrittänyt olla ystäväni, hän on aina ollut minulle äiti, vanhempi, jota olen tarvinnut. Ja hän on edelleen sitä. Voin soittaa äidilleni milloin tahansa ja hän vastaa. 
Mutta ennen kaikkea olen saanut äidiltäni vahvan, modernin naisen mallin. Naisen, joka menee määrätietoisesti kohti omaa tavoitettaan, vaikka se tuntuisi kuinka mahdottomalta saavuttaa. 
Äitini on näyttänyt, että vaikka on määrätietoinen, ei tarvitse olla kova, äitini kun sattuu olemaan myös yksi empaattisimmista ihmisistä, jonka tiedän. Hän on aina valmis auttamaan ja kuuntelemaan. 

Äitiäni ei saa helposti lähtemään mihinkään, mitä hän ei oikeasti haluaisi tehdä. Kun hän kertoi lähtevänsä ehdokkaaksi, ajattelin, että jopas, sehän hienoa! Hän olisi epäilemättä loistava ehdokas, joka ei pelkää päätöksentekoa ja jolla on hyvin vahva halu vaikuttaa asioihin. Hän on aina opettanut meitä lapsia, että asiat tehdään loppuun asti ja niin hän myös itse tekee.

Olen kiitollinen, että hän on juuri minun äitini. Uskon ja tiedän hänen tekevän hienoa työtä, mikäli tulee valituksi.
Ylpeä olen hänestä kuitenkin, kävi miten kävi!

Eli maskulaiset! Mikäli ette ole vielä löytäneet itsellenne sopivaa ehdokasta tai haluatte vielä silmäillä muita, ehdotan, että tutustutte ehdokkaaseen numero 48. 
Lisää äitini arvoihin voi tutustua hänen virallisella Facebook-sivullaan, joka löytyy TÄÄLTÄ

P.S
Älkää antako rastojen hämätä, niiden alla on nimittäin todella terävä pää, jonka ongelmanratkaisukyky on omaa luokkaansa!


No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)