March 27, 2017

PONCHO MUCH?


Hello! 
Hope everyone is okay. I had the most un-relaxing weekend ever, haha! I didn´t do much, but for some reason I wasn´t able to sleep. I couldn´t fall asleep and when I finally kinda did, I woke up like ten times. And this happened both Friday and Saturday night. And driving back from Turku was pure hell. I was so worried that I could fell asleep while driving. Lucky that I have an evening shift today, so I managed to sleep a little longer than usually. Last night was tough as well tho. I think I have too many thoughts going through my head. 

Well, anyway, this was the look I was wearing maybe a week ago. I totally forgot this one. I like the green tunic and the red poncho together! I like opposite color combinations, like red and green, purple and yellow and blue with orange. 
This week I will not be able to take any outfit pics, I am afraid, since I work in the evening and my boyfriend, who takes the photos, works in the morning, so there is no way to make that happen. 

My sister baby peed on me btw. I was changing his diaper and he didn´t like it, so he peed on my pants, haha! And it was a whole lot of pee coming from somebody that small! But it´s all fine. He is the cutest thing ever! Before that pee episode, we took a nap together, he was sleeping on my chest <3

___________________________________

Heippa!

Toivottavsti kaikilla menee hyvin! Mulla oli kyllä ehdottomasti maailman epärentouttavin viikonloppu ikinä. En oikeastaan tehnyt sen suuremmin mitään, mutta jostain syystä en pystynyt oikein nukkumaan. Uni ei meinannut tulla millään ja kun se vihdoin tuli, niin heräilin koko ajan. Ja tämä tapahtui sekä perjantai- että lauantaiyönä. Ajamatka Turusta kotiin oli aivan täyttä tuskaa, pelkäsin, että nukahdan rattiin!
Onneksi tänään on iltavuoro, niin sain edes nukuttua vähän pidempään aamulla. Eipä se viime yökään mikään ihan loistava ollut. Varmaan liikaa ajatuksia pyörii mielessä jatkuvasti.

No joo, tässä kuitenkin asua, joka mulla oli ehkä viikko sitten. Olin kokonaan unohanut tämän! Pidän todella tuosta vihreän tunikan ja punaisen ponchon yhdistelmästä. Muutekin vastavärit jotenkin miellyttävät omaa silmää, kuten tuo punainen ja vihreä, sininen ja oranssi, sekä liila ja keltainen. 
Tällä viikolla ei muuten luultavasti ole mahdollisuutta ottaa asukuvia, pahoin pelkään. Koska olen iltavuorossa ja poikaystäväni, joka ottaa kuvat, on tavallisessa päivävuorossa, ei vain oikein ole aikaa siihen.

Siskoni vauva muuten pissasi eilen päälleni. Vaihdoin häneltä vaippaa ja kaveri ei tykännyt hommasta ollenkaan, joten osoitti mieltään ja tähtäsi suoraan housuilleni. Yllättävän paljon tavaraa mahtuu niin pieneen ihmiseen, haha! Mutta sellaista sattuu. Hän on kyllä maailman suloisin pieni tapaus. Ennen tätä pissa episodia otimme yhdessä päiväunet, hän nukkui mun rinnan päällä ja tuhisi siinä niin somasti <3


Have a great new week!

-V
No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)