March 6, 2017

SO BLUEHi blog!

This is how I looked like one day last week (was it Thursday? Or Saturday?). Not one of my best looks, I was kinda in a rush, so I just put on the first thing I found. It was still a bit too chilly to be wearing a skirt, but not too bad.
These past few days the weather has been AMAZING tho! It is so nice that the Sun is shining and it´s not freezing as hell outside (hell freezing? Never know, haha! For me it would be). Soon I will be able to wear my leather jackets once again! That is the best thing about winter ending. I loooove my jackets so much. 

I think I have to return few packages now (my boyfriend always makes me do his dirty jobs, haha!) and then buy some food and prepare it. Not sure yet what tho... I hate that I have to think what to do, I don´t mind the doing at all, but I´m so  bad to decide, so we usually eat the same stuff every night, noodles, vegetables and tofu. But it is delicious and easy to make, so I don´t mind.

________________________

Hei blogi!

Tältä näytin yhtenä päivänä viime viikolla (en nyt muista oliko se torstai? Vai lauantai?). Ei mikään paras mahdollinen asu, mulla oli vähän kiire ja nopeasti vaan nappasin ensimmäiset vaatekappaleet, mitä kaapista löysin. Ihan kiva laittaa tänne näitä ei-niin-harkittuja- asukokonaisuuksia myös. Oli kyllä ehkä vielä vähän liian kylmä mekolle, mutta ei liian paha.
Nyt viimeiset pari päivää sää on ollut aivan ihana! On niin kiva, kun aurinko paistaa ja ei ole niin helvetin kylmä koko ajan (Helvetissä kylmä? En tiedä. Minun helvetissä ainakin, haha!). Kohta on se aika kun voi kaivaa nahkatakit kaapista ja pistää päälle! Mikään ei ole talven loppumisessa parempaa, kuin se, kun saa vihdoin käyttää niitä nahkatakkeja, joita niin paljon rakastan.

Kohta pitää varmaan lähteä viemään muutamaa pakettia takaisin postiin (mieheni pistää minut aina tekemään likaiset työnsä) ja sitten täytyy varmaan käydä kaupassa ja tehdä ruokaa. En vain tiedä ollenkaan mitä tekisin... Tätä vihaan yli kaiken ruuanlaitossa, kun pitää keksiä mitä söisi. Ruoan tekeminen ei häiritse ollenkaan, se on ihan ok, mutta koska en ikinä keksi mitään, niin useimmiten syödään aina samaa ruokaa, riisinuudeleita, vihanneksia ja tofua. Se on kyllä todella hyvää ja helppo tehdä, eli en valita.

-V

2 comments:

  1. I think you look great, and I love that sweater ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, thank you, Lindsey :) You just made my day.

      Delete

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)