May 21, 2017

HAPPY GIRL
Edelliset Niken juoksukenkäni alkavat olla elämää nähneet. Muutama reikä siellä täällä, kaunis, ennen niin sininen kangas muistuttaa kaikista pölyisistä poluista, joita on tullut niiden kanssa tallattua.
Nyt on aika heittää hyvästit näille, hyvin palvelleille kengille ja toivottaa tervetulleeksi nämä uudet ihanuudet, Niken Air Zoom Pegasukset. Ei lainkaan yllätä, että Niket veivät tälläkin kertaa voiton. Okei, rehellisyyden nimissä, en edes koettanut mitään muuta. Niken kengissä on yksi ylitse muiden oleva etu, nimittäin korkea kantapääosa. En tiedä miten sen sanoisi järkevästi, mutta ihoan yli kaiken juoksukengissä, jos takaosa ei yllä akillesjänteen puoliväliin asti. Se tuntuu huonolta. Se onkin usein syy, miksi jätän muuten hyvät kengät kaupan hyllyyn. Näissä kengissä takaosa tulee juuti oikeaan kohtaan ja tuntuvat älyttömän hyviltä jalassa. Ja mikä tuuri! Kengät olivat vielä alennuksessa! 

Aionkin kohta lähteä ulkoiluttamaan näitä ihanuuksia ensimmäistä kertaa. Kengät on hyvä ajaa sisään ennen kuin lähtee juoksemaan super pitkiä matkoja, joten tänään varmaan mennään vähän lyhyempi lenkki, etteivät jalkaparat ole sitten ihan rakoilla. 

Toivottavasti kaikilla on ollut ihana ja rentouttava viikonloppu. Itse olen lähinnä levännyt, syönyt hyvin ja urheillut. Jotenkin en jaksa enää nykyään viettää vapaapäiviä krapulassa, joten juominenkin on huomattavasti vähentynyt viime aikoina. Se tuntuu niin tuhlaukselta maata kotona sohvalla kauheassa kankkusessa, kun ulkona paistaa aurinko ja luonto on vihdoin alkanut herätä eloon. Huomasin eilen lenkillä, että valkovuokkojen määrä on uskomaton! Niin kaunista!

Ihanaa sunnuntaita kaikille! 

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)