May 21, 2017

HOTELLI PARHAASEEN HINTAAN?


Matkustaminen on aina ollut suurin intohimoni, uusiin kulttuureihin tutustuminen ja uudet kokemukset jaksavat houkuttaa kerta toisensa jälkeen. Olen aina matkustaessani suosinut pidempiä reissuja, jolloin pääsee oikeasti tutustumaan kyseiseen maahan.

Parhain reissuni on ehdottomasti ollut poikaystäväni kanssa tekemämme matka Floridan St. Petersburgiin. Joku USA:ssa hurmasi minut heti. En ole koskaan saanut mistään matkasta samanlaista fiilistä, kuin sieltä. Olen todella kaivannut sinne takaisin, siellä ihmiset ovat ystävällisiä, kaikki on helppoa ja vaivatonta, aivan täydellinen lomakohde siis. Ainoa, mikä tässä kohteessa on negatiivista, on sen hinta. Lennot ovat kalliit ja pitkät. Saa tehdä vertailuja ja kikkailla, jotta löytäisi sen halvimman, mutta mahdollisimman lyhyen lennon. 
Kun koneessa istuu sen 12 tuntia putkeen ja lykkää vielä mahdolliset vaihdot mukaan, saadaan matkustusajaksi helposti yli 20 tuntia ja siitä onkin mukava sitten palautua puoli lomaa.


Hotellien kanssa mulla ei oikeastaan ole koskaan ollut samanlaista ongelmaa, kuin lentojen. Varaan nimittäin aina hotellit Trivagosta

Trivago vertaa yli 1,3 miljoonan hotellin hintoja yli 190 maassa, yli 200 varaussivustolta. Trivago löytää aina hotellit parhaaseen hintaan. Sen jälkeen, kun tutustuin Trivagoon, en ole muita sivustoja tarvinnut. Välillä olen mielenkiinnosta selaillut muita sivustoja, josko vaikka löytäisinkin paremman hinnan jostain tietystä hotellista, mutta joka ikinen kerta on täytynyt todeta, että kyllä se halvin hinta vain joka kerran löytyy Trivagosta, enkä vielä toistaiseksi ole löytänyt poikkeusta.


Itse sivuston käyttäminenkin on super helppoa! Valitset vain maan tai kaupungin, mihin haluat lähteä ja sivusto antaa sinulle suuren määrän eri vaihtoehtoja. Sivun yläkulmasta valitset päivämäärän ja sen, kuinka monta henkilöä matkustaa. Hotellit voi järjestää suosion, hinnan tai arvostelujen mukaan.
Sivun vasemmalta reunalta voi rajata hakutuloksia, kuten sen, haluaako aamiaisen mukaan yms.

Itse paljon urheilevana ihmisenä arvostan, että hotellista löytyy kuntosali. Mikään ei ole mukavampaa kuin aloittaa lomapäivät raskaalla kuntosalitreenillä, mennä pitkään suihkuun, jonka jälkeen onkin valmis tutustumaan uuteen, ihmeelliseen paikkaan, virkeänä ja heränneenä. Tämä ei toki ole täysin välttämätöntä, mikäli alueelta löytyy hyvät lenkkeily mahdollisuudet. 

Toinen asia, mikä itselleni on tärkeää, on aamiainen! Mikään ei ole niin turhauttavaa, kuin lähteä nälkäisenä etsimään aamiaispaikkaa vieraassa kaupungissa. Siksi, aina kun mahdollista, otan aamiaisen mukaan varauksen yhteydessä. Siinä voi usein myös säästää paljonkin rahaa ja etenkin aikaa. 


Kuitenkin, kaikista tärkein asia hotellissa on sijainti. Kaikki muu hoituu kyllä, jos hotelli on hyvällä paikalla. Kun matkustan lämpimään, haluan, että rannalle pääsee helposti. En ole sen suuremmin mikään auringonpalvoja, mutta mikäli ranta ei ole lähellä tai sinne on vaikea päästä, niin kyllä se harmittaa. Myös muut palvelut ja liikkeet olisi hyvä olla järkevän matkan päässä. Tosin Jenkeissä lomaillessa auto on ihan pakko vuokrata, sillä muuten ei pääse liikkumaan. Onhan sekin vaihtoehto, ettei juuri poistu hotellista, mutta silloin kyllä jää paljon näkemättä ja kokematta. 


Katselen aina välillä Florida kuumeessani Trivagon nettisivuja, josko jotain osuisi silmään ja löysin itselleni täydellisen hotellin. Jälleen kerran voi Trivagoon luottaa, se ei kyllä ikinä petä! 
löytyy kaikki, mitä olen toivonut; kunnon kuntosali, aamiainen, joka sisältyy hintaan, sijainti, hinta on kohdillaan ja huoneet ovat kauniita ja tyylikkäästi sisustettuja.

Kun varasimme matkaa Floridaan, Fort Lauderdale oli suosikkikohteemme, se on lyhyen ajomatkan päästä Miamista (vain 33 minuuttia autolla!), mutta ei kuitenkaan ole niin vilkas paikka, kuin mitä Miami on. Ja vaikka sillä kertaa päädyimmekin toiseen kaupunkiin, päätimme että kyllä me vielä joskus lähdemme Fort Lauderdaleen. Nyt kun katson näitä St. Petersburgin kuvia, niin kaipuu iskee kyllä kovaa. 


Olen kyllä ehdottomasti lähdössä uudestaan Floridaan, heti kun vain rahallisesti ja ajallisesti on oikea kohta. Jos saisin valita lähtisin sinne vaikka heti. 

Mutta miksi juuri Florida? 
Floridassa on vuoden ympäri hyvä sää, siellä on kauniit, siistit rannat ja valkoinen, lämmin hiekka varpaiden alla tuntuu samettisen pehmeältä. Sininen, kirkas merivesi kutsuu uimaan lämpimään veteen ja aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta, kuin viimeistä päivää. Kertaakaan 10 päivän reissumme aikana ei ollut huono sää!

Parasta reissussa oli kuitenkin ihmiset. Kaikki olivat todella ystävällisiä ja avuliaita. Monet puhuvat, että se ei ole aitoa, mutta onko sillä oikeasti väliä? Kyllä se tuntuu mukavalta, kun joku kehuu, ihan vain ollakseen kohtelias. 


Floridassa on myös monia paikkoja, jotka on nähtävä, kuten esimerkiksi Epcot Center, joka oli todella huima kokemus. Aivan täysin eri luokkaa heidän huvipuistonsa verrattuna tänne Suomeen. Mielestäni jonotuskaan ei ollut mitenkään ylitsepääsemätön juttu, vaikka usein noissa tuppaa jonoa olemaankin, nopeasti ne kuitenkin menivät eteenpäin, eikä koko päivä mennyt jonoissa seisomiseen. 

Toinen asia, mikä oli meillä oli to-do- listalla, olivat pikaruokalat. Käytiin kaikki suosituimmat läpi. Tai tarkemmin ottaen mieheni kävi, sillä minä viljavammaisena en juuri mitään voinut näissä paikoissa syödä ja ranskalaisista ei saa sen kummempaa vertailukohtaa, sillä ne maistuvat pitkälti hyvinkin samoilta joka paikassa :-D


Mikäli pääsen uudestaan Floridaan joku päivä, haluan ehdottomasti päästä käymään Miamissa päivän, parin reissulla. South Beach olisi ehdottomasti katsomisen arvoinen paikka, kuten myös Ocean Drive. Miamin yöelämää olisi myös mielenkiintoista nähdä, samoin tutustua ravintolamaailmaan.

Fort Lauderdalessa pääsee esimerkiksi snorklaamaan koralliriutoille, mikä olisi ehdottomasti koettava! Myös ostosmahdollisuudet olisi tietysti katsastettava.


Miksi siis kannattaa valita Trivago?

Trivagolla on selkeät ja hyvin toimivat nettisivut. 
Trivago on hyvin luotettava sivusta, jonka kanssa minulla ei ikinä ole ollut minkäänlaisia ongelmia. 
Trivagossa on niin paljon hakuvaihtoehtoja, että löydät varmasti haluamasi hotellin helposti, parhaaseen hintaan. Koska hotellien valikoima on laaja, ei ole mitään syytä miksei ihan joka ikinen löydä oman täydellisen hotellinsa Trivagon sivuilta.

Me valitsimme Porton reissumme hotellin nimenomaan Trivagon kautta ja löysimmekin mitä parhaimman ja ihanimman hotellin ikinä ja vieläpä aivan loistavaan hintaan! 

Toistaiseksi itselläni ei ole yhtäkään huonoa kokemusta Trivagosta, joten tulen, täysin ehdottomalla varmuudella, käyttämään samaa sivustoja jatkossakin. En voisi olla tyytyväisempi. Olen kuitenkin sen verran monta kertaa joutunut pettymään, on ollut mahtavaa käyttää yhtä sivustoa, josta löytyy kaikki ja paljon muuta! Ei tarvitse oikeasti lähteä miettimään, onko tämä nyt se halvin tai paras hinta, koska oman kokemukseni mukaan se kyllä on. Trivago myös näyttää kaikkien sivustojen eri hinnat, joten vertailu on oikeastaan turhaa ja se auttaa myös rakentamaan luottamusta kyseiseen sivustoon, kun kaikki on siinä pöydällä, näkyvissä.

Mikäli sinulla on matka mielessä, mutta sopivaa hotellia ei ole vielä löytynyt, niin suosittelen ehdottomasti suuntaamaan Trivagon nettisivuille. Kirjoita matkakohde kenttään ja eikun valitsemaan se oma unelmien hotelli!

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)