May 14, 2017

LISÄRAVINTEET NETISTÄ?

Ihan alkuun, ihanaa äitienpäivää kaikille mahtaville äideille!
 Me otettiin varaslähtö ja juhlittiin äitienpäivää jo eilen, jotta siskoni pääsee juhlimaan ensimmäistä äitienpäiväänsä oman perheensä kanssa. 


Taas on blogi ollut hiljainen viimeisen viikon. Voisin alkaa selittää hiljaiseloa kiireellä, mutta siitä ei oikeastaan ole ollut kyse, en vain ole jaksanut avata konetta kertaakaan koko tämän viikon aikana. Toisaalta, kyllä tavallaan voi kiireestäkin puhua, sillä olen ollut illat töissä ja koska teen 10 tunnin päiviä (meillä saa perjantait tosiaan vapaaksi) ja samalla kerännyt saldoa Portugalin reissua varten, niin työpäivät ovat olleet 11,5 tunnin kieppeillä, eli olen päässyt töistä, mennyt kotiin nukkumaan, herännyt, käynyt salilla tai lenkillä, syönyt ja lähtenyt taas töihin. Tämä voi kuulostaa jonkun mielestä super tylsältä, mutta mulla on niin hauskat työkaverit, ettei oikeastaan edes tunnu, että olisin ylipäätään töissä! Voin kerrankin, täysin vilpittömästi, todeta viihtyväni töissä. Kyllä ne työkaverit ihan oikeasti vaikuttavat todella paljon!


Olen tosiaan taas laittanut vähän tavoitteita itselleni urheilun suhteen. Olisi tarkoitus saada vatsalihakset taas näkyviin ja muutenkin parantaa lihaserottuvuutta. Nyt ollaankin sillä tavalla jännän äärellä, etten syö enää lihaa ja olen myös yrittänyt pysyä erossa muistakin eläinperäisistä tuotteista, joten se tuottaa omia haasteitaan lihasten kasvatuksen kannalta, sillä proteiinin saannista täytyy pitää entistäkin parempaa huolta. Siksi olenkin tilannut  Hyvinvoinnin.fi*- verkkokaupasta vegaanisia proteiinilisiä, jotka sattuivat myös olemaan suht edullisia. Olen jotenkin olettanut, että tällaiset "hihhuli"- tuotteet ovat ihan törkeän hintaisia, mutta maksoin koko setistä noin 48 euroa, mikä ei ole juuri sen kalliimpaa kuin herasta tehdyt proteiinit. Pyöreä purkki tosin on valmistettu luomulehmän maidosta, mutta siinä oli päiväys menossa umpeen, joten ajattelin, että kun nyt saa niin suurella alennuksella, niin miksipä ei.

Kannattaa muuten käyttää hyödyksi Hyvinvoinnin.fi* tarjous, jolla saa Voimaruoan tuotteet -20%  
kampanjakoodilla VOIMARUOKA19

Kannattaa tosin olla nopea, sillä tarjous on voimassa enää tämän ja huomisen (14-15.5) päivän. Nyt nopeasti tilaamaan tuotteet, joilla saavutetaan se kesäkunto tai ihan vaan yleisesti parempi ja terveempi fiilis! 


Tämä ensimmäinen tuote on valmistettu herneproteiinista, chian-siemenistä, kookoksesta, mantelista, psylliumista, pellavan-, seesamin-, auringonkukan- ja kurpitsansiemenistä. Tuotteessa ei ole lisättyä sokeria tai säilöntäaineita.
Ravintosisältö per 100g:
Energia 446kcal
Rasva 23,3 g
     josta tyydyttynyttä 2,8 g
Hiilihydraatit 9,6 g
josta sokereita 1,9 g
Kuitu 9,3 g
Proteiini 49,4 g
Suola 2,9 g
Mineraalit ja hivenaineet:
Kalsium 115 mg
Magnesium 84 g

Suolapitoisuus johtuu yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Mielestäni tässä ovat erinomaiset ravintoarvot, proteiiniakin on oikein hyvä määrä. Tätä tuotetta olen ehtinyt jo maistaa ja vaikka toivoinkin vielä enemmän kookoksen makua, niin oli juoma silti hyvän makuinen ja helposti nesteeseen sekoittuva. Voin kyllä lämpimästi suositella tätä sinulle, joka haluat luonnollisemman proteiinilisän ruokavalioosi. 


Seuraava tuote on peruna-, herne- ja hamppuproteiinista valmistettu maustamaton tuote. Mikäli haluat sekoittaa proteiinin esimerkiksi puuroon tai smoothieen, suosittelen valitsemaan maustamattoman vaihtoehdon, sillä proteiinituotteissa on usein todella voimakas maku ja se saattaa peittää muut maut alleen. Tämä kyseinen tuote on gluteeniton, runsaskuituinen, laktoositon, sisältää paljon proteiinia, GMO vapaa, ei sisällä maitotuotteita, ei sisällä soijaa ja sopii vegaaniseen ruokavalioon.

Ravintosisältö per 100 g:
Energia 329 kcal
Rasva 3,7 g
josta tyydyttynyttä 0,5 g 
kertatyydyttämätöntä 2,1 g
monityydyttämätöntä 1 g
Hiilihydraatteja 5,5
josta sokereita 0 g
Ravintokuitua 11 g
Proteiinia 63 g
Suolaa 0,3 g

Kuten huomaa, alkaa tämä tuote yltää jo lähes eläinproteiinista valmistettujen tuotteiden lähelle proteiinin määrässä. 
Tuotteessa on myös aivan loistava aminohappoprofiili, tässä tuotteessa on todellakin otettu kaikki huomioon!Tässä on nyt sitten tämä luomulehmän maidosta valmistettu heraproteiini. Kyseessä on maustamaton tuote. Ostin tämän tosiaan sen takia, että sen parasta ennen- päiväys on syyskuussa, joten koin järkeväksi ottaa tämä mukaan, mikäli kasvisproteiinit eivät syystä tai toisesta toimikaan. 

Ravintosisältö per 100 g:
Energia 342 g
Rasvaa 2,0 g
josta tyydyttynyttä 0,0 g
Hiilihydraatit 31 g
josta sokereita 31 g
Ravintokuitu 10 g
Proteiini 50 g
Suola 1,0 g

Kuten huomaa, tässä tuotteessa on jopa vähemmän proteiinia, kuin edellisessä kasvisproteiinituotteessa. 
Uskon pärjääväni näillä tuotteilla hetken aikaa :-)
Kaikki tuotteet on tosiaan tilattu:Toinen asia, mihin olen alkanut nyt kiinnittää huomiota, on lisäravinteet. Ikävä kyllä kasvissyöjillä, ja etenkin vegaaneilla, syntyy helposti puutostiloja tietyistä vitamiineista, kuten B-12-vitamiinista, joten päätin ennalta ehkäistä näitä ja tilata oikein kunnon satsin eri lisäravinteita tukemaan ruokavaliotani. En toki syö näitä kaikki jatkuvasti, mutta esimerkiksi Tyrosiini on tällä hetkellä jatkuvassa käytössä, sillä alkuvuodesta selvisi, että kilpirauhasarvoni olivat syystä tai toisesta normaalin alarajoissa ja se saattaisi selittää montakin vaivaa, mistä olen kärsinyt nyt puoli vuotta. Luin jostain, että vaikka ei nyt käytännössä vajaatoimintaa olisikaan, niin se saattaa silti aiheuttaa erinäisiä oireita. Lisäksi syön Tyrosiinin imeytymistä tukevia vitamiineja, kuten vahva D-vitamiini ja se B-12, josta jo aikaisemmin puhuin.  


Tämä tyrosiini-lisä on toiminut itselläni loistavasti, olen ehdottomasti huomannut eron yleiseen olotilaani. Olen paljon pirteämpi, jaksan tehdä enemmän ja kaikki ei tunnu niin raskaalta. Lisäksi hengenahdistus, josta kärsin pitkän aikaa, on loppunut lähes kokonaan. Ei siis ole oikein mitään syytä olla uskomatta, etteikö kyseinen tuote vaikuta edullisesti kilpirauhasen toimintaan. Lisäksi yksi, ei itselleni tarpeellinen, mutta mukava lisävaikutus on tällä tuotteella myös ollut, eli etten tule niin nopeasti nälkäiseksi ja paino on jopa hieman tippunut, ihan täysin yrittämättä :-)


Nämä tuotteet olen tilannut Aminopörssistä*, jossa on kattava valikoima superruokia, vaatteita, lisäravinteita, urheiluvälineitä ja proteiinituotteita. Kannattaa ehdottomasti tutustua kyseisen nettikaupan tarjontaan! Tilaaminen oli helppoa ja nopeaa, tuotteet tulivat nopeasti perille, ylipäätään ostosten tekeminen on todella helppoa ja vaivatonta. Suosittelen! 

Ja mikäli haluaa kesäksi parempaan kuntoon, niin kannattaa käydä tutustumassa näillä sivuilla:


Sieltä löydät paljon erilaisia tuotteita edulliseen hintaan tukemaan painon pudotusta. Muista kuitenkin, että mitään ihme pilleriä ei ole olemassakaan, nämä tuotteet ovat tarkoitettu nimenomaan painonpudotuksen tueksi, pelkästään niitä syömällä ei laihdu!
Itselläni on kyllä tosiaan positiivisia kokemuksia tuosta tyrosiinistä, joten sitä voi myös harkita lisäksi omaan ruokavalioon, mutta mikäli oikeasti epäilee kilpirauhasen vajaatoimintaa, niin ehdottomasti ensi lääkäriin tarkistamaan asia! Yksinään ei kannata lähteä lääkitsemään itseään, siinä voi tehdä enemmän vahinkoa, kuin hyötyä.


*postaus sisältää mainoslinkkejä


Ihanaa sunnuntaita kaikille! 
Puss
-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)