May 16, 2017

PUNAINEN MEKKOOlenkin kokonaan unohtanut laittaa tämän asukokonaisuuden tänne blogiin. Kyseessä on H&M:n punainen, cold shoulder- mallinen mekko. Mekko on todella nätti, mutta ihan samperin lyhyt :-D En ole teinivuosien jälkeen varmaan käyttänytkään näin lyhyttä mekkoa. Onneksi mustat sukkahousut korjaavat tilanteen, sillä en kyllä ehkä kehtaisi lähteä ilman mitään "suojaa" tuon kanssa liikenteeseen. Olen meinaan sellainen sählääjä, että onnistun vilauttamaan enemmän kuin on tarpeen pidemmässäkin mekossa. Tuo villatakki, joka on myös H&M:stä, on kyllä ollut todella kovassa käytössä koko talven. Se on ihanan pehmeä ja etenkin tuo pituus on iso plussa! Eivät palele jalatkaan, kun viilettää pitkin Helsingin kylmiä katuja. No okei, pelkästään Lauttasaaren, mutta täällä on kyllä oikeasti aina kylmä! Tuo tuuli on ihan jäätävä ja vielä nytkin, toukokuun puolessa välissä, tarvitsen aamulla koiraa ulkoiluttaessa talvitakkia, ihan pelkästään sen viiman takia. 

Hauska juttu muuten, siskoni ja hänen vauvansa olivat käymässä täällä viime perjantaina. Lainasin hänelle kyseistä villatakkia, koska hän oli jättänyt omat lämpimät vaatteet kotiin. Painotin, että hän ei saa missään nimessä viedä sitä mukanaan. Noh, kyllä hän keinot keksii, kun olimme syömässä Turussa lauantaina, pääsin hänen kyydissään keskustaan, jossa mun oli tarkoitus tavata ystävääni, edelleen oli villatakki visusti siskoni päällä. Oltiin ajamassa jokilaivoille, kun hän yhtäkkiä sanoo liikennevaloissa, että hyppää nyt pois kyydistä ja kävele loppumatka. Sinne meni villatakki saaristoon siskoni mukana. On se aika ovela nainen :-D
Tänään olen ollut jotenkin todella väsynyt ja voimaton. Pelkään todella, että saan sen flunssan, joka nyt on ollut liikeellä. Isälläni ja hänen vaimollaan oli juuri ollut se ja mitä ilmeisimmin se onkin suht sitkeä tauti. Ja koska minä olen sellainen, joka nappaa kaikki taudit matkaansa, niin eipä juuri ihmetyttäisi jos sekin olisi salamatkustanut mukanani. Nyt en kyllä millään ehtisi olla kipeä, olen saanut meinaan ihan uutta intoa tähän blogiin ja urheiluun. Tänään skippaan salin ihan suosiolla, sillä hyvä kun pysyin töissäkään hereillä, nuokuin vaan kahvitauollakin pöydässä ja koko päivä meni enemmän tai vähemmän siihen, kun vaan jäädytin paikallani :-D


Olen muuten löytänyt uusia, ihan sairaan siistejä kosmetiikkalöytöjä, joita on pakko saada! 

Siis miten kätevää oikeasti? Esimerkiksi jos salin jälkeen tarvitsee lähteä jonnekin, eikä ole aikaa käydä suihkussa! Siinä vaan pyyhkäisee kainalot ja se on siinä. En edes tiennyt, että tällaisia oli olemassa :-D

Söpöin hiuslakka pullo, mitä olen ikinä nähnyt! 

Nyt, kun Aurinko taas paistaa, niin pitää muistaa suojata iho sen haitallisilta säteilyiltä. Itse käytän ympäri vuoden tuotteita, joissa on UV-suoja, sillä haluan pitää ihoni hyväkuntoisena niin kauan kuin mahdollista.

Tämä on myös hankintalistallani, sillä en tällä hetkellä omista After Sun- tuotteita. Aloe Vera voide on kyllä toiminut myös hyvin :-)

Mulla on todella huono tapa välillä kiireessä ajaa jalat ilam, että käytän mitään vaahtoa, minkä seurauksena sääret ovat kirkuvan punaiset ja iho sattuu. Eli tämä ehdottomasti täytyy lisätä ostokoriin!

Kiharat hiukset vaativat paljon kosteutta, siksi lisään öljyä aina pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin!
Tässä postauksessa ei taas ollut yhtään järkeä, kadotin sen punaisen langan ennen kuin ehdin edes keksiä, mikä se oli :-D Toivottavasti tästä kohta palaan taas elävien kirjoihin, oikeasti työkavereilla taisi olla ihan hauskaa tänään, kun koko päivän vain sekoilin ja törmäilin kaikkeen. Eipä siinä, tuo työpaikka ei tosiaan ole mikään erityisen tiukka missään asiassa, meidän työssäoppijankin nukkuu päivät pitkät taukotiloissa (en siis vitsaile, hän oikeasti nukkuu työpäivät ja herää välillä tauoille), joten lähimpiä työkavereita lukuunottamatta luulen, ettei kukaan ei edes huomannut mun päätön kana meininkiä.Nyt suunnitelmissa on mennä kuumaan suihkuun ja sen jälkeen painun nukkumaan. Ei tässä päivässä ole järjen hiventäkään, joten yhtä hyvin sen voi kuluttaa unten mailla. Anteeksi tästä sekavasta tekstistä, yritän huomenna uudestaan, toivottavasti paremmalla menestyksellä, haha!
-V

All the links are ad links

2 comments:

  1. This is such a beautiful dress, and you look so charming :)

    ReplyDelete
  2. Totally love your outfit..it's in my favourite colour

    ReplyDelete

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)