May 17, 2017

URHEILUPÄIVÄ

Moikka :-)

Tässä on muutamia kuvia lisää viikonlopulta, oltiin tosiaan syömässä Turussa, Delhi Darbar- nimisessä intialaisessa ravintolassa. Oli kyllä aivan todella hyvää ruokaa! Päätin ottaa intialaista kotijuustoa sisältävän annoksen, vaikka muuten syönkin pelkkää vegaanista ruokaa. En halua olla liian tiukka asian suhteen ja uskon, että kyllä se vegaanisen ruoan tilaaminenkin siitä varmaan alkaa tulla luonnostaan, kun aikaa menee. En vain tosiaan halua olla liian hankala, haha!

Tulin junalla kotiin myöhään illalla, eikä silloin tietysti enää mitään busseja kulkenut, tai olisi toki mennyt, mutta sitä olisi pitänyt odottaa yli puoli tuntia, eikä se edes olisi mennyt kovin läheltä. Päätin siis kävellä kotiin, mikä alussa hieman ärsytti, kun olin väsy ja nälkä, mutta sillan kohdalla kaikki ärsytys hävisi, kun näin tuon uskomattoman kauniin auringon laskun, joka noissa ensimmäisissä kuvissa näkyykin :-) On se luonto aina uskomaton!

Tänään ehdin jo käydä koiran kanssa ulkona, minkä jälkeen suunnistin salille tekemään hauis-olkapää-ojentaja- treenin. Oli taas aikamoinen päänsisäinen kamppailu, joka alkoi jo töissä ja jatkui salin ovelle asti, mutta sain astuttua sisään. Ja jälleen kerran, kyllä kannatti! Kädet ovat väsyneet, mutta olo on hyvä. Harvemmin tulee kaduttua treeniä jälkikäteen ja sen yritän aina muistaa, kun kamppailen itseni kanssa. 
Nyt aion kohta alkaa tekemään ruokaa ja sitten menenkin joogaan. Luulisi unen tulevan, kun näin paljon rehkii, heh... Astanga jooga, jossa olen käynyt, muutti alkuvuodesta ihan meidän naapuriin, on se kiva, kun on harrastuspaikat lähellä, ettei ainakaan matkasta luulisi olevan kiinni! 

Nyt on taas alekoodien vuoro, eli täältä pesee!

Sivuilla saa

Laveran tuotteet -25 % kampanjakoodilla LAVERA20
Koodi on voimassa tämän viikon, eli 15-22.5.2017

"Saksalaisesta Lavera-luonnonkosmetiikkasarjasta löytyy tuotteita koko perheelle jokapäiväiseen käyttöön. Tuotevalikoimasta löytyy omat tuotteet myös allergioista ja herkästä ihosta kärsiville. Lavera-tuotteille on myönnetty BDIH-sertifikaatti, (Lavera Body SPA-tuotteille NaTrue) ja valtaosa tuotteista on myös kansainvälisen Vegan-liiton hyväksymiä"

Tarjoaa
Alennuskoodi NOTE


Tarjoaa

Hauskaa iltaa kaikille! 

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)