June 22, 2017

NECKLACE FROM GINA TRICOT

Here is my new necklace from Gina Tricot. You all know how the choker trend has been here for a while now. I was little late to get on that train, but better late than never, right? 
I think the "original" choker is little bit too much 90´s for my taste, but this one I really liked, well first of all, it´s not black and second, it has this more modern twist with the long part. 

We have been looking for flights to Cape Verde for a week now, but can´t seem to make our mind whether or not we should buy the tickets. On the other hand I would love to escape the cold winter we have here in December, but then again, it is so expensive to travel there... But I really want to goooooo! 

It´s mid summer celebration this weekend and I am still positive about staying in bed, or in the sofa, watching Netflix. I am in no mood of going anywhere! This must what getting older means, haha! Just wasting all the extra free days to sleep. Nah, I don´t care, I am a tired old lady, haha!


______________________Tässä on minun uusi, ihana kaulakoruni Gina Tricotilta. Kaikki varmaan ovat selvillä siitä, että chokerit ovat olleet iso muotijuttu jo hetken aikaa. Itse hyppäsin tähän junaan vähän myöhässä, mutta toisaalta sekin on parempi, kuin ei koskaan, eikö?
Omaan makuuni se "alkuperäinen" choker muistuttaa liikaa 90-luvusta, mutta tästä pidin todella paljon. Syitä siihen on muutama, ensinnäkin, se ei ole musta ja toiseksi, siitä tulee heti modernimpi fiilis kun lisää pitkän riipusosan ja koristeita.

Me olemme nyt viimeisen viikon katselleet matkoja Kap Verdeen, mutta emme oikein näytä tulevan mihinkään päätöksen sen kanssa. Toisaalta olisi ihan mahtavaa paeta Suomen kylmää ja synkkää joulukuuta auringon alle, mutta sitten taas onhan se hemmetin kallista lähteä... Mutta haluan silti mennäääääää!

Tänään alkaa sitten juhannusviikonloppu, tämän päivän kun jaksaa vielä painaa töissä. Olen pitänyt pääni juhannussuunnitelmien suhteen ja aion edelleen toteuttaa vakaan aikomuksi nukkua koko viikonlopun läpi. Saatan ehkä ryömiä välillä sohvalle katsomaan Netflixiä. Ei ole mitään halua lähteä mihinkään! Inhoan muutenkin näitä kaikkia juhlapäiviä, kun on "pakko" tehdä jotain. Olisin todella mieluusti töissä kaikki pyhät, paitsi joulun. Se on perheen aika, eikä mitään päätöntä ryyppäämistä ja pakkohauskaa. Alkaa vissiin vanhuus painaa, kun tällaisia päästelen suustani :-D Kaikki ylimääräiset vapaat käytetään nukkumiseen, haha! Noh, en välitä, olen ylpeydellä vanha muija! 

-V

P.S


Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, mutta pisimmillään 24.6. asti. Ei koske tupla- tai triplapakkauksia tai seuraavia merkkejä: bareMinerals, Clarins, Compagnie de Provence, Design.me, Face Stockholm, Marc Inbane and Sensai.

Alennuskoodi: SUNKISSED*


*mainoslinkki

2 comments:

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)