June 19, 2017

SUNNY SATURDAY IN PORTO


On Saturday morning (the third day in Porto) we decided to go for a walk to the other side of the city. And we found the beach! But man was it windy over there! I almost fell down because of it, haha! 

I love to walk around when ever I am in a new place, it is the best way to get to know the city. And not get robbed. I heard somewhere that nobody ever tries to rob a jogger. I don´t know if that is true and if it´s only safe for men to try, but at least you don´t lost so much if you carry as little as possible with you. We had the camera tho, but have to take risks, if you wanna take good pics, right?

I have to go to sleep now. Talk to you tomorrow!

_________________________

Lauantai aamuna (kolma reissupäivä) päätimme mennä aamukävelylle toiselle puolelle Portoa, missä emme olleet vielä käyneet. Ja löysimme rannan! Ikävä kyllä siellä oli ihan hullun tuulista, meinasin jopa kaatua yhteen kovaan puuskaan, haha!

Mä tykkään aina uusissa paikoissa kävellä paljon, se on mielestäni paras tapa tutustua uuteen kaupunkiin. Ja olla tulematta ryöstetyksi. Olen kuullut sellaista, että kukaan ei koskaan yritä ryöstää lenkkeilijää. En tiedä, onko se totta tai miten turvallista esimerkiksi naisten on kokeilla tätä teoriaa, mutta kyllä se tavallaan on ihan looginen. Jos kerran on mahdollisimman vähän mukana ja sen huomaa, niin miksi edes vaivautua. Meillä oli kyllä reissulla kamera mukana, mutta kun on kerran ottanut järjestelmäkameralla kuvia, on älypuhelimen kamera ihan umpisurkea. Ja pitää ottaa riskejä, jos haluaa saada hyviä kuvia, eikö?

Nyt on pakko alkaa painua pehkuihin! Huomenna lisää!

-V

No comments:

Post a Comment

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)