June 20, 2017

WHEN YOU FIND THE ONE, YOU´LL KNOW IT
Boots from H&M

What a happy moment when you find a perfect pair of summer boots on sale! I am so much in love those boots. And it sure was love at first sight. Too bad that they are not the most comfortable pair of boots, but I am sure after a few day of walking they will settle into my foot.

I was up too late yesterday, as I usually am and now I am super tired and a little cranky. Today I swear to go bed early! Lucky that this week is just four work days, Friday is free, because it´s mid summer. Everybody´s gonna party and I am planning to sleep through the weekend, haha!

Let me know how do you like my boots! Let´s get those comments in! I have to get to work now, but I will try to post again later today about our bridge climbing experience in Porto :-) Stay tuned!

______________________

Miten iloinen onkaan se hetki, kun löydät täydelliset bootsit kesäksi ja ne ovat vielä kaiken lisäksi alennuksessa! Olen ihan rakastunut noihin kenkiin, nuo niitit ja avoin nilkan alue tekevät niistä kauniit ja naiselliset, sekä erikoiset. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Harmikseni nämä eivät ole maailman mukavimmat kengät, mutta toivottavasti parin käyttökerran jälkeen helpottaa.

Olin eilen taas liian pitkään hereillä ja nyt väsyttää ja vähän kiukuttaa. Tuntuu, etten millään pääse ajoissa nukkumaan. Tänään vannon, että menen ajoissa sänkyyn! Onneksi tällä viikolla Juhannus lyhentää työviikon, niin enää kolme päivää tarvitsee jaksaa ja sitten saa levätä. Muut vaan juhlivat, mutta minun vakaa aikomukseni on nukkua koko viikonloppu. Ehkä urheilla myös. Jos jaksan. Tokkopa.

Mutta hei! Kertokaapas mitä mieltä olette näistä kengistä! Nyt saa kommenteilla ampua, hot or not?
Mun on nyt pakko lähteä töihin, jää vähän tyngäksi tämä teksti, mutta yritän vielä illalla kirjoittaa meidän siltakiipeily koitoksesta Portossa :-) Olkaa kuulolla!

-V

4 comments:

Thank you for sharing your thoughts. I will answer asap :)